Solkrem til baby

En tråd i 'Oktober 2016' startet av Sonniken, 20 Mai 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MissSiddis Forelsket i forumet

  Her har vi kjøpt Garnie sin for barn/baby (50 block ) og er fornøyd. Litt kliss men sånn er det jo,ikke sterk lukt eller noe.

  Vært i syden ei uke og skal ei uke t nå i helga . Har også blitt fortalt at man ikke skal smøre baby men uansett om hun har langarma body osv el er i skyggen så kommer solstrålene på henne så her smører vi fra topp til tå- best å være på den sikre siden.

  Selv har jeg smørt henne minimalt med andre ting for å bevare hennes herlige babyhud men når det kommer til den skumle skadelige solen skal alle ha solkrem mener nå jeg. Smarte ansikt og føttene senest i dag selv om vi satt under parasoll. Vi selv har jo fått beskjed om å smøre oss i skyggen for solå går igjennom så man må være ekstra vare med baby mener jeg:)
   
 2. Dyvna81 Forelsket i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Jeg har kjøpt og bruker solkrem faktor 50 til lillegutt, men hvis du smører ham med solkrem får han ikke d vitamin fra solen, så jeg prøver å unngå å smøre ham på morgenen når solen er svakere og han får litt sol på beina/armene for 10-15 min (holder selvfølgelig hodet i skyggen og bruker solhatt). Smører ham etterpå men holder ham mest i skyggen. Her (Bulgaria) er solen sterkere enn i Norge, så vi unngår å være ute fra kl.12-13 til 17
   
 3. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

Del denne siden