Smultringoppskrift!

Undrermeg

Betatt av forumet
SMULTRINGER
Her er en god oppskrift:
2 egg
2dl sukker
1 1/2 dl kremfløte
1 1/2 dl kulturmelk
1ts bakepulver
1ts hornsalt
1 ts vaniljesukker og revet sitronskall av 1/2 sitron
1 liter hvetemel.

Deigen blir løs men det justerer du ved utbaking.Jo løsere de er jo bedre smak.Deigen bør lages dagen i forveien.
Når du kjevler ut og stikker ut smultringene så legg dem på bakepapir og i kjøleskapet til du har bakt ut alt og skal steke. kjevle ca o,5 cm tykke og stek i smult. Jeg snur og plukker opp smultringene med pølseklype[:D]Legger dem på godt lag kjøkkenpapir til avkjøling.
Lykke til[;)]
 
ORIGINAL: *Sommerbaby*

Hvor mange ca blir det?
Man bruker 1 hel smultpakke til steking?

 Blir ca 80 stk
Brukte 2 pakker smult .
Jeg kjøper samtidig solsikkefrø så blander jeg avkjølt smult og solsikkefrø i beger og henger ut til fuglene[:D]
 
ORIGINAL: Hoppande TeltPlugg

Mmmm! Da e jo rågodt då! Men...Smult veit eg ikkje om eg våge å arbeida me aleina..[8D]

 
Ingen fare om du har lokk i nærheten og kun har på plata under bruk.Så lenge du steke bli ikke smulten så varm. IKKE dra gryta av plata men LØFT den forsiktig av plata med lokket på. Da er det ingen fare.[;)]
 
takk for oppskrift....jeg skal prøve meg på smulteringer for første gang i år:-D
 
har også lyst til å prøve ut fattigmann!!
 
Back
Topp