SMULTRINGER
Her er en god oppskrift:
2 egg
2dl sukker
1 1/2 dl kremfløte
1 1/2 dl kulturmelk
1ts bakepulver
1ts hornsalt
1 ts vaniljesukker og revet sitronskall av 1/2 sitron
1 liter hvetemel.
Deigen blir løs men det justerer du ved utbaking.Jo løsere de er jo bedre smak.Deigen bør lages dagen i forveien.
Når du kjevler ut og stikker ut smultringene så legg dem på bakepapir og i kjøleskapet til du har bakt ut alt og skal steke. kjevle ca o,5 cm tykke og stek i smult. Jeg snur og plukker opp smultringene med pølseklype[:D]Legger dem på godt lag kjøkkenpapir til avkjøling.
Lykke til[;)]
Her er en god oppskrift:
2 egg
2dl sukker
1 1/2 dl kremfløte
1 1/2 dl kulturmelk
1ts bakepulver
1ts hornsalt
1 ts vaniljesukker og revet sitronskall av 1/2 sitron
1 liter hvetemel.
Deigen blir løs men det justerer du ved utbaking.Jo løsere de er jo bedre smak.Deigen bør lages dagen i forveien.
Når du kjevler ut og stikker ut smultringene så legg dem på bakepapir og i kjøleskapet til du har bakt ut alt og skal steke. kjevle ca o,5 cm tykke og stek i smult. Jeg snur og plukker opp smultringene med pølseklype[:D]Legger dem på godt lag kjøkkenpapir til avkjøling.
Lykke til[;)]