Slutte å amme

En tråd i 'Juni 2020' startet av MammantilK, 17 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MammantilK Flørter med forumet

  Jeg må slutte å amme fikk jeg beskjed om fra sykehuset i dag (av medisinske grunner) har prøvd å slutte en gang før men uten suksess. Han lille nekter plent å ta flaske, vi har prøvd det meste t.o.m de «koppene» fra apoteket. Det var tøffe dager og mye gråting fra lillemann. Nå Tror jeg det er det min tur til å gråte. Er det noen her som har noen gode råd til meg om hvordan jeg kan få han til å ta flaske. Min lille er bare 6 måneder men allerede så STA. Er så fortvilet, og har vondt i mamma hjerte, Liker ikke at han gråter
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Bkno1605210 Andre møte med forumet

  Vi har hatt litt varierende suksess med flaske selv, så har dessverre ikke noen supertips å komme med. Vi fikk råd om å prøve kopp med tut på, og ser at noen introduserer flasker med sugerør rundt 6 mnd. Mulig dere har testet dette allerede. Dette hørtes ut som en vond situasjon å være i, så håper virkelig at det løser seg for dere fort. Ønsker dere masse lykke til.
   
  • Liker Liker x 1
 3. MammantilK Flørter med forumet

  Har prøvd det meste, men ikke kopp med sugerør. Det skal jeg prøve :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Francy81 Andre møte med forumet

  Har de sjekket med Relis at medisinen virkelig ikke er forenelig med amming (det er veldig få medisiner som ikke er det)? Det er dessverre en del helsepersonell som kun sjekker i felleskatalogen som er laget av legemiddelindustrien og der helgarderer de seg mot søksmål, så mange medikamenter som er trygge å amme på anbefales ikke der. De bør sjekke med Relis eller se i legemiddelhåndboken. Relis kan gi individuelle råd basert på barnets alder og medisindosering mm. Det kan dessuten være at du kan delamme eller amme rett før du tar medisin og etter et visst tidspunkt etter inntak av medisin. Du kan også kontakte tryggmammamedisin selv (samme folka som gir helsepersonell råd i Relis). Håper det løser seg. Mitt tips er å prøve en drikkekopp om du ikke har gjort det (altså sånn med tut). BeeOrganic.no har også en tåteflaske i silikon som er verdt å prøve ut. Håper det løser seg for dere.


  https://ammehjelpen.no/medisiner-og-amming/
   
  • Liker Liker x 1
 5. Bambie Flørter med forumet ♡Julekulene 2021♡

  Vi sliter også med flasken her med mini men etter at jeg tok på malm ekstrakt på flaske tuten 2 ganger så har det bare gått bedre og bedre her flasken er ikke helt godkjent enda men vi begynner å se et lys i tunnelen. :cat:
   
 6. MammantilK Flørter med forumet

  oj så godt å høre, da skal vi prøve det :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden