Slimpropp? Regelmessige kynnere

En tråd i 'Oktober 2017' startet av Ønskerenlitentil, 4 Okt 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ønskerenlitentil Flørter med forumet

  Slimproppen gikk aldri sist, så usikker på hvordan den vil oppleves. Men lurer kanskje på om den driver og går litt gradvis? Noen som vil dele noe erfaring? Er ikke noe mengder, og ingen stor klump. Men ekstremt seigt slim på papiret, veldig annerledes enn vanlig og mer - gul/blankt. Hvis det går ann at den går litt og litt?

  To dager i forveien hadde jeg flere timer med regelmessige kynnere, første dagen hvert 15 min og andre dagen hver 10 min. Men det er kynnere for de gir seg etter noen timer og er ikke spes smertefulle, bare gir enormt nedpress og ubehag. Etter at de gir seg føles det ut som noen har kjørt over bekkenet, er såå øm. Har ikke hatt regelmessige før i dette svangerskapet. Nå i etterkant av at det jeg tolker som slimproppen, har jeg begynt å ha regelmessige kynnere hver kveld. Mensenmurring i ryggen og magen store deler av dagen. Og en syyk stråling ned i lysken til tider.

  Vet at man kan gå med slike tegn i flere uker og så kommer det ingen vei likevel! Men kjenner at jeg håper litt selv at jeg slipper alt dette i tre uker til:p Hvordan var det dagene/ukene før du fødte? Erfaring med regelmessige kynnere? :)
   
 2. Fjj91 Glad i forumet Høsthjerter 2017 Påskekyllingene 2020

  Kan ikke svare på det siste, men ang slimproppen så fikk jeg tips om å google bilder. Litt ekkelt, men da ble jeg veldig sikker på at min hadde gått :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Flowerpower91 Forelsket i forumet Junibarna 2019

  Med nr 2 gikk slimproppen litt en søndag og resten mandagen, var da mer en "propp" , litt gul, brun og blodblandet. Fødte natt til tirsdag. Denne gang gikk slimproppen først i uke 34, og på ny etter stripping 39+1. Denne gang kom det masse slim i flere omganger, veldig gulaktig i fargen. Var moden og 2 cm åpning og endel kynnere , men sitter her forsatt.. har forsåvidt hatt regelmessige kynnere siden uke 19, men de tar seg aldri opp [emoji107]
   
 4. Litja17 Elsker forumet Marsboere 2020 Septembergull'17 Høsthjerter 2017

  Hatt regelmessige kynnere omtrent som du beskriver av/på i noen dager nå, venter stadig på at det skal skje noe mer. Kan vel holde på slik lenge enda...
   
  • Enig Enig x 1
 5. 1600km nord Flørter med forumet

  Jeg hadde regelmessige, vonde kynnere to netter på rad, ennå tettere enn dine, 4-5 min imellom (varte 1-2 timer ca). Dette var 1 1/2 uke siden og har ikke hatt det sånn siden. Så det kan gi seg igjen også [emoji5] Håper at du enten føder snart eller at det går over!
  Jeg hadde forresten ingen sånne tegn før forrige fødsel. Da begynte det rett på med riene (det tok lang tid men det var framgang hele tiden).
   
  • Liker Liker x 1
 6. Ønskerenlitentil Flørter med forumet

  Har også hatt masse kynnere begge svangerskap og de påvirker jo stort sett ikke en dritt - unnskyld uttrykket! Så man får vel bare være tålmodig. Hadde vært litt lettere å bevare tålmodigheten hvis man slapp og gå rundt med sammentrekninger og tidenes nedpress :shifty::p Takk for info om slimproppen! Min opplevelse stemmer med din opplevelse denne gangen da, kommet slim i flere omganger. Er vel ikke så lenge igjen for deg nå tenker jeg?
   
 7. Ønskerenlitentil Flørter med forumet

  Ja, det gir seg sikkert igjen her å! Bare at jeg er på 5 dagen med sånne kynnere på kvelden, så man blir litt lei:p
   
 8. Bliss_nr2 Elsker forumet Sommerfuglene Høsthjerter 2017

  Bah! Nå må jeg inn å Google "slimpropp" :wideyed:
   
 9. Flowerpower91 Forelsket i forumet Junibarna 2019

  Nei enig! Hos meg påvirket kynnere livmorhals frem til uke 30, så gidde det seg. Men hun har ligget i tverrleie frem til uke 39, så jordmor mente det var derfor hun ikke har kommet før. Ja håper ikke det er lenge igjen, men begge de andre to har kommet i uke 38, så utrolig kjipt at man med 3 mann skal gå over tiden...
   
  • Liker Liker x 1
 10. Ønskerenlitentil Flørter med forumet

  Det skjønner jeg godt! Er jo umulig å ikke forvente å ikke føde før tiden når man har gjort det før. Jeg fikk forrige i uke 38, og er 37+2 nå så har jo startet nedtellingen og søken etter tegn på fødsel allerede. Litt frustrerende! For kan jo like så godt gå over tiden denne gangen.
   
 11. Flowerpower91 Forelsket i forumet Junibarna 2019

  Ja det var to fæle uker, hun kom etter sist jordmortime, uke 40+2 (!!). Hadde ikke sett for meg at jeg noen gang skulle gå til så nære termin [emoji28] men hun tok igjen for det når hun først kom, i superfart.. masse lykke til videre til deg, krysser fingrene for fødsel snart! [emoji4]
   
 12. Gullfisk Gift med forumet Høsthjerter 2017

  For meg var det først en gulig, slimete greie som kom ut, var litt avlang. Når vannet mitt gikk kom resten ut, det så det ut som snørr med litt blod i.
   
  • Liker Liker x 1
 13. Ønskerenlitentil Flørter med forumet

  Åh, gratulerer! :D
   
 14. Charon Glad i forumet Høsthjerter 2017

  Det er vel like normalt at det kommer litt og litt som at hele kommer på en gang har jeg skjønt?:)
   
 15. Ønskerenlitentil Flørter med forumet

  Ja har lest litt om det nå og ser ut til at begge deler er normalt. Veldig sikker på at min driver og går gradvis. Er ganske ekkelt...:oops:
   
 16. Junelol Forelsket i forumet *MIA*

  MÅ slimproppen har blodspor i seg?

  Inatt drømte jeg at den gikk, og når jeg var på do nettopp kom en laang delvis gjennomsiktig kladd ut på papiret! Men ikke med blodspor i.
  Men det var nok til at jeg ser det ikke er vanlig utflod?
   
 17. Totoro^-^ Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2015 VIP Høsthjerter 2017

  Må npk ikke, men er gjerne det de spør om når du snakker med føden. Om ikke annet, så viser det jo at det skjer noe ^^
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden