Sko/poser

En tråd i 'Januar 2014' startet av Baby<3Love, 27 Jan 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Baby<3Love Elsker forumet Januarhula 2014

  Åssen sko eller skoposer har dere til mini? Og hvor er de kjøpt? Kjøpte sko til mini men ingen sjans å få de på selv om de er litt for store til han. Både glidelås og knyting så det er stor åpning til å få foten nedi. Lurer på om jeg bare skal fortsette med poser men de vi har begynner å bli små. Noen tips?
   
 2. Bkno5739662 Andre møte med forumet

  Har vintersko kjøpt på Zalando. Bruker dem kun v/aking når barnet sitter på akebrett. Baby strever litt med å gå med disse skoene på, og siden det et såpass glatt så blir det ikke til at barnet går med det, foreløpig. Funksjonen blir per nå å unngå at barnet blir kald/ våt, så tenker at type stonz hadde vært like nyttig. Men mulig at nyttigheten øker utover våren når det ikke er så glatt ute.
   
 3. H27 Gravid for første gang Januarhula 2014

  Mini hadde Stonz da han begynte i barnehagen, siden han ikke går ennå, men disse krabbet han av seg ute hele tiden (veldig fine å ha i situasjoner hvor han ikke beveger seg så mye) Vi har derfor kjøpt noen alt for dyre Viking vintersko som han har på seg, kjøpte de slik at de vil passe den dagen han evt bestemmer seg for å gå selv ;)
   

Del denne siden