Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Gitte
noen tips til tilberedning?
er d best å kjøpe dem frosen med el uten skall?
ORIGINAL: **Flash**
ORIGINAL: Gitte
noen tips til tilberedning?
er d best å kjøpe dem frosen med el uten skall?
hm... tror typen min pleier tilberede de Med skallet på, at de da blir mer saftige og får mest smak.
pleier steke de bittelitt på panna... sammen med hvitløk og noe krydder... husker ikke, er så sjelden vi har det. kansje det er oppskrifter på nettet... er iallfall kjempegodt!![:)][:)]
ORIGINAL: Sicily
ORIGINAL: Gitte
Bare tine, renske og steke i ovn på bakepapir etter dei er marinert?
Tar alt for lang tid og da blir de seige og fæle.. De skal stekes raskt i wok/panne/frityr. Skal bare bli varme.
ORIGINAL: *Meya*
Shampis? As in harryspråk for sjampanje?
Eller skriveleif for scampi?
Om det er scampi, er de veldig gode når de er frittert. Lag en frityrrøre med mel, alkoholfritt øl, litt vann, salt, chili, hvitløkspulver, pepper, curry og ellers hva du liker av krydder, og litt sitronsaft i. Dypp rekene i røren, som skal være omtrent litt tykkere enn vaffelrøre, og fritter de i olje.
ORIGINAL: Gitte
ORIGINAL: **Flash**
ORIGINAL: Gitte
noen tips til tilberedning?
er d best å kjøpe dem frosen med el uten skall?
hm... tror typen min pleier tilberede de Med skallet på, at de da blir mer saftige og får mest smak.
pleier steke de bittelitt på panna... sammen med hvitløk og noe krydder... husker ikke, er så sjelden vi har det. kansje det er oppskrifter på nettet... er iallfall kjempegodt!![:)][:)]
EG OG VIL HA EN TYPE SOM KAN LAGE GOD MAT!!!!!!!!!!!!! kjempe heldig du [:D]
ORIGINAL: tullann
hvitløksmarinerte er kjempe godt. stekes i ovnen
ORIGINAL: Gitte
ORIGINAL: *Meya*
Shampis? As in harryspråk for sjampanje?
Eller skriveleif for scampi?
Om det er scampi, er de veldig gode når de er frittert. Lag en frityrrøre med mel, alkoholfritt øl, litt vann, salt, chili, hvitløkspulver, pepper, curry og ellers hva du liker av krydder, og litt sitronsaft i. Dypp rekene i røren, som skal være omtrent litt tykkere enn vaffelrøre, og fritter de i olje.
d var nesten[;)] tusen takk for flott oppskrift [:D]
ORIGINAL: *Meya*
Disse så gode ut:
http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1458
http://www.nrk.no/programmer/tv/frokost_tv/5163019.html






















