Savner å være gravid

En tråd i 'Februar 2020' startet av Lyshuset, 21 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. inux Forelsket i forumet

  Da skjønner jeg godt at du er glad for det.
  Jeg hadde en veldig fin fødsel denne gangen spesielt. Fra første rie til babyen var ute tok det ca 4 timer. Kom frem på sykehuset 20-30 minutter før hun ble født og fin form etterpå. Hadde ikke gjort noe å få oppleve det igjen. :)
   
 2. Minlillenr3NY Andre møte med forumet Februarbarna 2020

  Skal aldri gå gravid igjen og savner det ikke:hilarious: hata å gå gravid men fødsel kan jeg gjøre igjen:hilarious:
   
 3. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Så bra med en slik opplevelse. Min drømmefødsel var min første. Den var min lengste 3,5 time og da Hadde jeg også et veldig greit svangerskap Også.

  Trodde det skulle bli slik de neste gangene også. Siste svangerskapet var helt forferdelig nr 3. Fødselen min begynte faktisk rolig denne gangen. Roligere enn de to andre gangene.. Desverre ringte jeg ikke for å bli kjørt med en gang... Sies jo at nr 3 er en luring. Når jeg først ringte til noen var det gått son 50 min og de var gått fra veldig milde til middels variant. Når min transport kom så gikk gikk de over til helt ekstreme. Når jeg endelig kom til frem og jeg kom meg ut så gikk vannet. Haltet meg til inngangen. Måtte ringe på. Jeg var forkjølet...De måtte ha smittrvernutstyr. De vurderte meg til å være helt fin.. Jeg var ikke helt fin. Hode til babyen begynte brått å falle ut. Det var vakt skifte så kom nye ansatte på jobb.. Ble hjulpet ned i en båreseng. En hånd holdt på baby side hodet, mens det ble løpt av gårde. På veien veltet sengen og jeg smalt hodet i bakken. Ekstremt smertefullt. På en eller annen måte fikk de meg derfra og inn på fødestue og over i fødeseng. Husker ikke hvordan.. Jeg var i store smerter.

  Så sjekket de og sa at jeg kunne presse. Var knapt noe pressing fra min side før baby var helt ute. Da hadde det sikkert gått et kvarter med baby sitt hodet på vei ut. Så kom det med en gang en lege + noen sammen med legen. Stappet bomullspinne langt ned i nese og hals.. Var allerede i nok smerter...

  Så ville ikke morkaken komme ut og etter det ville ikke livmoren trekke seg sammen. Følte meg rett og slett mishandlet.. De la all press de hadde på magen min.. Mange ganger.. Føltes som å bli mørbanket.. Tok 1 t og 40 min fra start til baby fikk lov til å komme ut på fødestuen..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 4. Håperpåtre Blir kjent med forumet

  Jeg savner det og håper veldig at jeg får oppleve å gå gravid en gang til. Synes det er så spesielt og spennende å gå å glede seg og lure på hvem som er i magen, og fødselen og tida på barselhotellet har vært en fantastisk opplevelse begge gangene. Litt magisk på en måte.
  Nå har jeg hatt flaks og ikke opplevd komplikasjoner da og det har jo mye å si så klart.
  Nå har vi to fine små, og vet ikke om samboer har lyst på tre etterhvert, men jeg håper :)
   
 5. inux Forelsket i forumet

  Ikke noe greit når det ble sånn nei, skjønner at det ikke ble noe fin opplevelse.
   
 6. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Ja..
   

Del denne siden