Hva med sånn kyllingfilet pålegg? :S
Jepp, vanlig kjøttpålegg går fint, så lenge du har koll på holdbarheten
Bare spekepølser (alt av spekeskinke, salami, vossafår, morr etc) og roastbeef og slikt som ikke er varmebehandlet nok bør unngås.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hva med sånn kyllingfilet pålegg? :S
Når jeg kjøper forepølse så legger jeg den i fryseren i noen dager. Da blir bakteriene som vi gravide ikke skal ha borte.
OookeiiJepp, vanlig kjøttpålegg går fint, så lenge du har koll på holdbarheten
Bare spekepølser (alt av spekeskinke, salami, vossafår, morr etc) og roastbeef og slikt som ikke er varmebehandlet nok bør unngås.
Ah, kjekt å vite! Da går det bra med spekemat (serranoskinke<3) på pizzaFryser alene holder ikke, men hvis du varmer den på over 70 grader i minst 4 minutter (alt kjøtt skal være gjennomstekt), dør bakteriene.
Alt kjøtt må stekes godtOookeii
Tenkte litt på det siden man sier at kylling må stekes ekstra godt når man er gravid, at det kanskje ikke var "lov" med kyllingpålegg
Nei den ene bakterien som er farlig blir borte, men den andre må varmebehandles..Når jeg kjøper forepølse så legger jeg den i fryseren i noen dager. Da blir bakteriene som vi gravide ikke skal ha borte.
Det er den jeg og har lest og derfor jeg ble så usikker.Nå blir jeg veldig forvirra.. Leste dette og tripper nå rundt og lurer på om jeg skal kjøre til butikken
Hva tror dere? Man blir jo helt merkelig i hodet av et ja her og et nei der.
http://altformamma.no/141/article/item/null/salami-jatakk
Nå blir jeg veldig forvirra.. Leste dette og tripper nå rundt og lurer på om jeg skal kjøre til butikken
Hva tror dere? Man blir jo helt merkelig i hodet av et ja her og et nei der.
http://altformamma.no/141/article/item/null/salami-jatakk