Søvn

En tråd i 'Juni 2020' startet av Milloo, 11 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Milloo Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Jeg begynner å lure på om det er noe gale med mini i forhold til søvn. Siden han ble født har vi aldri hatt lange perioder med gode sovenetter. Mesteparten av tiden har det vært urolig. Mye kaving om natten. Hyppig oppvåkning , sutring osv. han e over 6 mnd og jeg kjenner jeg er helt utslitt av lite søvn :( vi har prøvd kiropraktor . Prøvd div mot magesmerter , prøvd med fast føde (fullammer) , men ingenting ser ut til å hjelpe :( no er vi igjen inni en en lang periode der han våkner hver time til annenhver å ofte bruker lang tid på å roe seg ...
  vet ikke lenger hva vi skal gjøre, føler ikke HS har gode svar eller råd . Så håper noen her har det ? Føler ikke dette er bare noe som «skal bli bedre», virker som noe plager han men jeg er vet ikke hva :( på dagtid sover han bra . Men da er luren aldri på mer enn 1 time uansett .
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 2. Honeybee Flørter med forumet

  Har det akkurat likt, så fylgjer med litt her. Guten min 6,5 månad.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 3. Occiput Forumet er livet Junilykke 2020 ♡ Januar 2017

  Har ikke så veldig mye å komme med, men er det sjekket for refluks? Evt. også problemer med mellomøre?
   
 4. Frkfarris Forelsket i forumet Septemberlykke 2021

  Nettene blir bedre her om det er far som sover alene med lille ❤️
   
 5. MammantilK Flørter med forumet

  Samme her, han våkner hver time og det har han gjort siden fødsel. Ofte sovner han igjen til puppen. Han vil ligge å sutte på puppen hele natta ( bruker den som smokk) når jeg tar den ut så blir han skikkelig sur. Og da er det ikke bare meg han klikker på, han blir så sint at han vekker hele huset. Jeg drømmer om å få 3 timer sammenhengende søvn. Vet jeg skal få det, men kanskje ikke før han blir 1 år :)
   

Del denne siden