Søskenvogn

En tråd i 'April 2017' startet av FrkF, 7 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FrkF ❤️ 8 mars 2015 ❤️

  Jeg er bare så alt for tidlig ute med å tenke på ting

  Siden mini er akkurat blitt 2 år, når neste kommer, tenker jeg veldig på at det er nødvendig med en søskenvogn. Vurderer bugaboo donkey, som da blir brukt som mono vogn når eldste er i Bhg. Vi har bil, men bor veldig sentrumsnært, så ser for meg det blir litt turer med vogn.

  Andre i samme situasjon?
   
 2. FrkF ❤️ 8 mars 2015 ❤️

 3. Skyro Betatt av forumet

  Jepp. Blir 1 år mellom her, så vi må nok ha en søskenvogn. Har lyst på donkey også, og har egentlig hengt meg veldig opp i den. Å da blir det vanskelig å se for seg en annen vogn :p Veldig greit å kunne ha begge deler i en :)
   
 4. FrkF ❤️ 8 mars 2015 ❤️

  Tenker det er veldig greit med begge i en, samtidig som man kan slå den inn til en mono vogn :) liker ikke helt utseende på den med korg, men kan jo være vanvittig praktisk og tenker jeg :)
   
 5. rosa-frøken Flørter med forumet

  Blir ca 2år mellom de her også, så går å vurderer behovet for søskenvogn ja.. :)
   
 6. Snart2tette Betatt av forumet

  18 mnd mellom her og triller til det meste så må nok ha søskenvogn ja :) Men vi får lange barn så veldig usikker på hvem! Noen som har noen erfaringer/tips? Lillemann måtte flytte ut av emmaljunga Edge duo bagen når han var 6 mnd og vil helst ikke ha en mindre baby i noe annet enn bag denne gangen heller!
   
 7. ma15&17 Gift med forumet Marsboerne2017 Marsmellows-15 Aprillykke 2017

  Blir 2 år mellom her men jeg tror ikke vi får behovet får søskenvogn. Vi bruker jo ikke så ofte vogn til den kommende storebror nå lengre. Tenker at de få gangene det er nødvendig tar jeg baby i bæresele. Kommer til å kjøpe ståbrett da. Vi bor på landet og må kjøre til de fleste ting med mindre vi skal ut på tur og da ser jeg for meg at jeg ikke er alene da jr begynner i barnehage nå i august. Vi har sykkelvogn som er toseter da, den fungere utmerket som trille etter baby lærer seg å sitte.
   
 8. Kameleon Elsker forumet Aprillykke 2017

  Jeg sniker her fordi jeg har fått positiv test, men ikke helt våger å melde meg inn ennå :) Hvis alt går som det skal så får vi nr 3 i april og det er to år mellom alle barna. Vi har søskenvogn (bugaboo donkey) som vi elsker! Ungene er nå snart 1,5 år og 3,5 år. Eldste bruker ikke vognen så mye lenger, men det er veldig greit å ha muligheten. Så utrolig fornøyd med vognen og håper vi får bruke den til to igjen i april :)
   
 9. Snart2tette Betatt av forumet

  Hvordan er lengden på de forskjellige delene i den vogna? Liker den veldig godt men syns kanskje den ser litt kort ut?
   
 10. Trollmor Til Tre Forelsket i forumet

  Vi hadde TFK søskenvogn på de tidligere barna, og var superfornøyd.
   
 11. Kameleon Elsker forumet Aprillykke 2017

  Min erfaring er at den faktisk ikke er så kort, men at den såklart er smalere enn enkelvogner. Får god plass til vinterpose osv. Vi hadde ført babyjogger city select som var mye trangere. Mine barn er lange for alderen så den er litt knapp til eldste, men hun virker ikke til å bry seg med det. Elsker denne vognen både til ett og to barn:)
   
  • Liker Liker x 1
 12. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  [IMG]
  Her blir det 21 mnd mellom.

  Babyjogger city select syns jeg ser greiest ut for vårt bruk :) Det er mest kjøpesenter eller trilletur i byen jeg tenker den blir brukt til. Og den tar liten plass i bil og er ikke så brei. Ellers har vi andre muligheter som ståbrett til emmaljungaen, bæresele og bæremeis :)

  Er det kun utseendet på donkey som gjør at dere går for den eller det å ha barna i samme høyde? Den er veldig fin syns jeg og, men den ser veeeeldig brei ut å traske rundt med i travle handlegater.. Har sett noen som ikke har kommet inn dører med den og (pluss heis).
   
 13. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Vi måtte også bytte ved 5,5 måned fra samme bag. Tror emmaljunga har en av de største dessverre. Bilsete måtte jeg bytte rundt 6-7 måneder. Det var ennå mer tungvindt. Tar gjerne imot tips jeg også :)
   
 14. Skyro Betatt av forumet

  Jeg har lyst på den siden de er i samme høyde og at jeg kan ha sittedelen vendt mot meg. Også er det greit at en kan ha den som enkeltvogn også. Utseende liker jeg ikke så godt på den egentlig. Men den er jo også veldig dyr. Jeg vil helst beholde emmaljunga vogna vi har også, den er jeg veldig fornøyd med. Men kan ikke det visst vi går for donkey. Men har bo god tid til å bestemme oss :)
   
  • Liker Liker x 1
 15. Dragen Elsker forumet Sommerfuglene 2017

  Vil ikke mini da være 3år å nesten for stor for vogn. Vil det ikke holde med et ståbrett?
   
 16. Snart2tette Betatt av forumet

  Bytta til sete to i bilen rundt 6 mnd vi også. Da ble lillegutt bare sint når han satt i babystolen og så tydelig at han ikke hadde det behagelig!
   
 17. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Jeg leser det slik at barnet blir 2 år litt før termin :) Hvordan er det med ståbrett og 2 åring tror du? Er litt i tenkeboksen..
   
 18. Dragen Elsker forumet Sommerfuglene 2017

  Leste feil. Men jeg tror uansett jeg hadde droppa søskenvogn. Men slikt varierer jo i fra familie til familie. Jeg hadde klart meg fint med to vogner. Så om det var noe spesielt så kunne far blitt med på tur. Ellers så ville eldste sittet på ryggen i sjal eller gått selv.
   
 19. FrkF ❤️ 8 mars 2015 ❤️


  Hun blir ikke 2 før Mars 17
   
 20. FrkF ❤️ 8 mars 2015 ❤️

  Virker så praktisk med bugaboo donkey tror eldste kan bli litt sjalu hvis ikke hun får sitte i vogn, når den minste får men det kan jo fort endre seg. Søsteren min har denne vogna, så skal spørre om vi kan få prøvelåne den å se hva vi syns :)
   

Del denne siden