Roastbiff?

Bør ikke det nei, kan være veldig farlige bakterier i det :( Spesielt siden det er oppskåret på forhånd, lett for bakterier å feste seg på kuttflaten og formere seg der....
Må i så fall være gjennomstekt, men da er det jo ikke roastbeef lengre....
 
Nope, men fyyyyy det har jeg skikkelig lyst på!!!!!
 
Ja du kan. Men jeg hadde aldri gjort det. Skikkelig fy fy!
 
Du kam spise roastbiff om den ikke er rød i midten. Jeg liker ikke roastbiff som er rød, så jeg kjøper alltid den som ikke er rå i midten, men gjennomstekt. Roastbiff er varmebehandlet på over 70 grader, så skal man være påpasselig med all kjøttpålegg, spise det godt innen for datoen :)
 
Jeg spiste det et par ganger og det gikk heilt fint.. Passte bare på at den ikke var rød i midten og at den var godt innenfor siste forbruksdag :)
 
Bare visst den er gjennomstekt
 
Back
Topp