RemaFrue og RemaFrøet

En tråd i 'Våre bilder og dagbøker' startet av RemaFrue, 5 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. RemaFrue Gift med forumet Septemberhjertene 2018 Oktoberfruene 2018

  Da er det faktisk to uker siden siste oppdatering her. Planen var jo å oppdatere sist søndag også, men pga sykdom så glemt jeg det helt.
  Jeg har vært sykemeldt hele denne uken, og blir nok sykemeldt deler av/hele kommende uke også.
  Jeg har slitt veldig med kvalme og forkjølelse den siste tiden og dette toppet seg i går kveld/natt da 3åringen spydde ut dyner, puter, seng, klær, seg selv og soverom ikke mindre enn 3 ganger.. Heldigvis har vi flust av laken og madrass beskyttere så sengen og madrassen har overlevd. Dyner og puter måtte rett i maskinen og er vasket nå, siste gangen måtte hun bare sove med teppe da vi ikke hadde flere dyner igjen. Tøft for henne også som har stått i dusjen 3 ganger i natt med spy fra topp til tå. Jeg begynte å spy i dag, jeg har liten tro på at det er graviditets relatert da både jeg og hun holder på endå, sambo begynner å kjenne seg uggen og vi er nok dessverre blitt smittet alle mann ja [emoji30]
  Ellers går det bra her, solen har virkelig stått på i det siste og i dag er første dagen på 2 uker vi ikke har sol og blå himmel, i dag er det overskyet. Litt deilig å være sykemeldt og hjemme når været er sånn, men samtidig så har jeg jo ikke fått helt mulighet til å nyte det da formen har vært så utrolig dårlig.
  Nå er det bare dager igjen til jordmor og svangerskapskontroll, gleder meg litt på en måte, selv om det sikkert ikke er noe spesielt å glede seg til. Er nok bare fordi det er et slags mål å nå.
  Magen begynner å bli mer synlig nå syns jeg selv, selv om den fortsatt er ganske beskjeden. Som dere ser så er den lettere å se uten klær på, selv om klærne er tettsittende, så foreløpig er det ikke noe problem å skjule den. Ikke det at jeg ønsker å skjule den.


  Termin: 3. Oktober
  På vei: 24+0
  Igjen: 16+3, 115 dager igjen
  Kjønn: de sa jente på OUL, så frem til 3D ultralyd så holder vi oss til hva som ble sagt på OUL
  Aktivitet: sprakene blir kraftigere og kraftigere, og aktiviteten er bra. Hun har morgen og kveldstrim fast, samt at hun sparker fra seg en del når jeg setter meg for å spise. Ellers er det sporadisk gjennom hele dagen
  Navn: ikke vært oppe til diskusjon endå
  Vektøkning: 8kg
  Barnerom: det har vi ikke tenkt på da hun nok bli liggende på vårt rom en stund
  Strekkmerker: nei
  Plager: har den siste uken vært sykemeldt pga fryktelig kvalme, samt forkjølelse. Ellers er det ikke noen voldsomme plager å klage på.
  Innkjøp: utstyr til å lage babynest(ferdig), dyne, pute, ett sengesett, vogn(Stokke Trailz med bag og sittedel), bilstol og base.
  Oppegående: ikke den siste uken nei, men ellers er jeg veldig oppegående.
  Matkikk: ingenting spesielt nå
  Kynnere: nei, ikke som jeg merker selv hvertfall
  Vann i kroppen: nei
  Humør: humøret er bra, jeg merker at hormonene spiller inn av og til og at jeg blir litt mer grinete enn nødvendig
  Melk i brystene: ikke foreløpig
  Neste kontroll: foreløpig er det 13.06 hos jordmor

  IMG_4287.jpg
  IMG_4288.jpg
  IMG_4289.jpg
  IMG_4290.jpg
  IMG_4291.jpg
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden