Regelmessige rier som stoppet

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Fru.B 95, 16 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Fru.B 95 Andre møte med forumet

  Gjennom natten hadde jeg regelmessige rier fra 03-08 ca. De kom med 1-3 minutters mellomrom og varte 40-50 sekunder.
  Fikk komme inn til jordmor for sjekk, og var moden, livmorhals på 2 cm(mot 4,6cm for 2 uker siden), og 1 cm åpning, sentrert.

  Er tidlig om baby kommer nå, 35 uker. Men sitter her med en sånn uro i kroppen, murringer i korsryggen, og er jo selvfølgelig veldig spent.
  Er det noen som har opplevd noe lignende? Mannen er den som er mest stressa oppi det hele
   
 2. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Kynnere og maserier kan komme og gå flere uker før fødsel. Det er også helt vanlig å ha 1 cm åpning i flere uker. Så det betyr ikke nødvendigvis at fødselen er rett rundt hjørne, men fødselen kan også starte innen kort tid. Kan være greit å ha en kontroll om noen dager for å måle om maseriene fortsetter å ha en effekt.
  Med mine 2 første hadde jeg null åpning og ingen kynnere dagen før jeg fødte. Med nr 3 hadde jeg regelmessige maserier i 2 mnd før fødsel.m
   
  • Liker Liker x 1
 3. Fru.B 95 Andre møte med forumet

  Tusen takk for svar!
  Ble igangsatt med første, og kjente heller ikke på så mye modning i forkant.
  Vil at han skal bli inne ei stund til, men blir litt stressa av å kjenne på dette også.
  Må ha vært utrolig slitsomt for deg å gå sånn i 2 måneder :(
   
 4. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  ja var rimelig sliten av å gå sånn, spesielt når jeg hadde to små som også trengte mammaen sin. Håper at den lille holder seg inne en stund til
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. tulips Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Var sånn hos meg(tredje barnet). Rier som varte i godt over ett minutt og kom med 2-4 minutters mellomrom i starten. Altså ganske så regelmessig og tette rier med et fast mønster. Men så dabbet det av, de ble borte, kom tilbake, ble borte, kom tilbake. Riene begynte kl 02.30 på natta. Hun ble født kl 20.28. Rakk såvidt frem til sykehuset i ambulanse. Jeg skjønte jo aldri at jeg måtte dra fordi riene var så teite. Hadde 5 rier i løpet av 1 time før vannet plutselig gikk. Da vannet gikk skjønte jeg at jeg måtte reise. Da vannet gikk med storesøstera så gikk det fort nok før babyen var ute. Men hvert fall, fra vannet gikk og til tredje ungen var ute så tok det i underkant av 1 time. 50 minutter reisevei til sykehuset.. Jeg rakk å være på sykehuset i 8 minutter før hun kom til verden. Ankom først mottakelsen og så løp de med meg opp til føden. Hun stod i åpningen i det de fikk av meg klærne nedentil.

  Hvordan har det gått fort deg? Ser innlegget ditt ble postet på fredag :angelic:
   
 6. Fru.B 95 Andre møte med forumet

  Hatt en del sammentrekninger gjennom helgen, men baby klorer seg fast i magen, hehe.
  Jordmor trodde ikke jeg kom til å gå ut måneden, men vi får se. Har lest at mange går sånn leeenge, håper bare det ikke sliter meg ut før han faktisk skal ut :)
   
 7. nkrstn Elsker forumet Sommerfuglene Oktoberlykke 2019 Snøkrystallene2021❄️

  Jeg gikk også sånn med barn nummer to. Begynte i uke 32/33, og kom med jevne mellomrom flere ganger i uken. Men, hen holdt seg altså inne til langt på overtid. Be om time på sykehuset om du er bekymret, jeg fikk både UL, GU og CTG når jeg var innom der, og fikk nøye oppfølging resten av svangerskapet. Hvis du er mye aktiv, så kan det også være kroppen din som forteller deg at du må ta det med ro.:)
   
 8. Fru.B 95 Andre møte med forumet

  Enda en natt med aktivitet ifra livmor.
  Herregud jeg tror jeg skal bli galen!
  Måtte spørre mamma om hun hadde hatt det sånn med sine svangerskap, neeei, dere bare kom dere. Så ulike kan svangerskap mellom mor og datter altså være :banghead:
  Ringte etter jordmor idag, men da var allerede vakten koblet opp mot sykehuset, og traff på ei fæl jordmor der som var både frekk og spydig på telefonen. Hadde opprinnelig et veldig godt inntrykk av "føde-staben" på sykehuset, men kjenner jeg gruer meg til å komme dit, og eventuelt ende opp med en fæl jordmor. Var så utrolig heldig med hun jeg hadde sist.

  Syntes det er litt skummelt, for kjenner jo at det skjer ting natt for natt. Med første hadde jeg "kynnere" frem til 5cm, så er redd det er mer modning i dette enn det kan virke som. Skal ringe ned igjen til jordmor imorgen, håper på en sjekk da. Om ikke jeg ender opp på føden inatt :eek:
   
  • Liker Liker x 1
 9. MaybeBaby2021 Glad i forumet ❤Januarlykke 2022❤

  Hvordan går det?
   
 10. Frkd Glad i forumet ❤Januarlykke 2022❤

  Under fødselen med andremann stoppet riene hver gang jeg satte med ned. Så jeg var sta og gikk og gikk rundt i huset under hele fødselen. Tok riktignok ikke mer enn to timer, men jeg hadde gått med 4 cm åpning i ihvertfall halvannen uke allerede.
   
 11. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Eg var moden og hadde tre cm i fleire mnd. Eg fødte på termin. Eg hadde rier også, særlig fra oktober til februar, oftere jo nærmere termin eg kom.
   

Del denne siden