Redd og glad

En tråd i 'Januar 2016' startet av Bkno7358672, 22 Apr 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. JanuaryJones Blir kjent med forumet

  Første graviditet etter tidlig SA(uke 7) i oktober, har ingen barn fra før. Nå som jeg har fått to streker klarer jeg liksom ikke å glede meg på samme måte. Nå er jeg bare så redd for at det skal skje igjen. Prøver å ikke stresse og tenke på det, men det er nærmest umulig. Har vært prøvere siden juli og er veldig klare. Uff. Vil jo bare at den skal holde seg der i 8mnd til. Noen andre som kjenner seg igjen?
   
 2. Dlies Betatt av forumet Novemberlykke 2015

  Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Har hatt to tidlige SA (uke 5 og uke 7) og er nå gravid igjen (9+1 idag), men jeg prøver å tenke positive tanker og at det som skjer det skjer. Her og nå er jeg gravid og skal prøve å nyte det så godt jeg kan! Tenk positive tanker! Det er vanskelig, og lettere sagt enn gjort men det må være bedre enn å gå rundt og være negativ hele svangerskapet fordi at det muligens KAN gå galt. Vi får prøve å tenke at dette er en ny begynnelse og et helt nytt svangerskap, og det er ingenting som tilsier at det skal gå galt en gang til :)

  lykke til, håper det blir lettere å glede seg etterhvert <3
   
 3. BeibiBeibi Trives i forumet

  Skjønner akkurat hva du sier... Sist mista jeg I uke 16 :( Så tror ikke jeg kommer til å klare å slappe ordentlig av før etter den ordinære ultralyden. Akkurat nå er jeg litt likegyldig til hele opplegget, men tror det er kroppens måte å forsvare seg på.

  Skal sies at jeg egentlig er kjempespent på denne graviditeten, men jeg kommer nok dessverre til å vente lenge med å slippe den store jubelen løs.
   
 4. Happy_90 Elsker forumet Desemberglede 2015

  Skjønner deg godt. Sa i februar uke 5+4, og kjemisk mars uke 4+5. Er livredd for at det skjer i gjenn, men må bare prøve å slappe av. Sender deg en god klem <3
   
 5. Lillesooolstråle Forelsket i forumet

  Skjønner deg veldig godt! Måtte avbryte i uke 21 og hadde en SA i uke 8. Så er veldig veldig redd...
  Prøver å tenke at det ikke hjelper å tenke negativt. Positive tanker er alt som skal få slippe inn i hode mitt !! :)

  Gratulerer<3
   
 6. JanuaryJones Blir kjent med forumet

  Takk for alle fine svar! Vi får bare prøve å slappe av og opprettholde positive tanker. Krysser fingrene for oss alle sammen. <3
   
 7. Ikke i bruk Forumet er livet

  Skjønner at du er engstelig, men prøv å ikke bekymre deg, da blir alt bare værre.
  Kanskje du kan få dratt på en tidlig ultralyd?
  Gratulerer så mye med spiren :)
   
 8. Verpesyk90 Forumet er livet Januarlykke 2016 Snøfnuggene 2018

  Gratulerer så mye! Frøet klamrer seg nok fast! :)
   

Del denne siden