Rare cravings..

En tråd i 'Desember 2018' startet av Moderator Marte, 25 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mange gravide opplever rare cravings i svangerskapet. Noen får dette tidlig, andre sent. Har du opplevd det? Du som har vært gravid tidligere, hadde du noen rare diller i forrige svangerskap?
   
 2. 2 søte små Forumet er livet Januarskatter 2015 Augustbarna 2021

  Nei egentlig ikke. Med de 2 første fikk jeg cravings på ting jeg aldri hadde i hus der og da, alt fra sjokolade til frukt. Denne gang har jeg vært så kvalm at mat ikke frister men har fått skikkelig cravings på bakt potet ett par ganger når matlysten har vært litt til stede
   
 3. Terne Rugeklar!! *MIA* Maiblomstene 2016 Novemberlykke 2018

  Mest lukter. Har lyst å spise på nyvaskede kluter fra vaskemaskina. Syns lukten er så digg at jeg helst vil ha hodet helt inni maskina.
   
 4. Annemor93 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Ingenting, synes det er kjempe kjedelig :joyful: Jeg og forloveden hadde virkelig gledet oss til masse rare cravings men absolutt ingen har dukket opp.

  Har fått helt avsmak på pizza da, det skjedde tidlig i graviditeten :depressed:
   
 5. trina Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Søtsuget har vært stort i begge svangerskap. Er ellers ingen godtemons eller brusdrikker, men som gravid er jeg tydeligvis det :wacky:
   
 6. Mamma-til-to-skatter Elsker forumet Desemberlykke 2018 Sensommerbarna 2016

  Denne kan jeg bare skrive under på Akkurat slik.
   
  • Morsom Morsom x 1
 7. Limabø Betatt av forumet Desemberlykke 2018

  Hm,det har ikke vært noe spesifikt, det endrer seg ofte fra dag til dag. Alt fra frukt, sjokolade og pålegg. Eksempler: pærer, klementiner, pepperkaker, fiskepudding som pålegg med ketsjup på, kaviar med gulost på, KinderMaxi, Kina sjokolade og mye annet..
   
 8. latina88 Andre møte med forumet

  Uff alt for mye.. Lukta på Vaske middel, jiff, røyk, bensin, haha uff ikke bra.. Mat,, så har jeg veldig lyst på sjokolade i de siste mnd, (noe jeg ikke liker så godt til vanlig)

  Noe veldig rart er at jeg MÅ ha det heilt pent og vaska og ren på golve, åsså ve inngangen kan det være litt små steina fra barna og oss som går ut og inn, og det tåla ikke jeg, drar fram Støvsugeren flere gangen for dagen hahaha... Og jeg som sliten med bekkene og hoftene.. Hehe
   
 9. rusk Betatt av forumet Desemberlykke 2018

  Nei, verken denne gangen eller forrige gang har jeg hatt cravings. Kjenner at jeg har mer lyst på feks sjokolade, men ikke som i at jeg MÅ ha det NÅ. Forrige gang fikk jeg avsmak på favorittretten min, det har jeg heller ikke kjent noe til denne gangen, heldigvis!
   
 10. Terne Rugeklar!! *MIA* Maiblomstene 2016 Novemberlykke 2018

  Og i dag fikk jeg VELDIG lyst på snø. Altså - spise snø.
   
  • Morsom Morsom x 1

Del denne siden