Ramzi- metoden

En tråd i 'Juni 2020' startet av RosaGull, 11 Nov 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Gardinstanga Gift med forumet Junilykke 2020 ♡ Høsthjerter 2017

 2. Spiredrøm Forelsket i forumet

  Antok de lå ganske nært hverandre... tenker det er jo så smått enda..?
   
 3. Occiput Forumet er livet Junilykke 2020 ♡ Januar 2017

  Tror foster og morkake er ganske nært i starten, men har ingen anelse om når de beveger seg mer fra hverandre. Legger ved TUL-bildet mitt. Var da 9+2 på dette tidspunktet. Fosteret ligger helt nederst til venstre, og den tjukke strengen som peker opp fra fosterets mage er navlestrengen. Ser det ikke på dette bildet, men navlestrengen hadde feste helt øverst til høyre. Sånn sett var foster og morkake så langt fra hverandre som mulig på dette tidspunktet.
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
 4. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Hjertelyden er såklart ikke speilvendt nei :) jeg mente bare at høyre er jente og venstre er gutt utifra metoden, hvis jeg har forstått den rett :)
   
  • Liker Liker x 2
 5. Spiredrøm Forelsket i forumet

  Ahaa jeg forsto det var motsatt, jeg. Men har ikke peilig altså! Er velkommen uansett, men hadde klart vært gøy med jente. Har en gutt på 4 fra før:)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Spiredrøm Forelsket i forumet


  Her er bare kopiert og limt inn fra en artikkel i KK om metoden:

  En annen teori går ut på at man så tidlig som i uke seks kan avsløre barnets kjønn ved hjelp av morkakens plassering. Dr Saad Ramzi Ismail studerte ifølge thegenderexperts.commer enn 5000 ultralydskanninger og kunne se at hos 97,2 av guttefostrene var morkaken festet på høyre side av livmoren, mens den hos 97,5 av jentefostrene var festet på venstre side.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Åå, ja, der står det jo veldig klart da! Virker nesten som det står litt forskjellig på ulike steder da kanskje, eller så har jeg bare misforstått :) Vi må nok uansett bare vente og se :D
   
  • Liker Liker x 1
 8. Powerpuffy Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Hvor finner jeg morkaka? Innvendig ultralyd.
   

  Vedlagte filer:

 9. Aria0306 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Noen som klarer å tyde noe her? IMG_20191203_102806.jpg
   
 10. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Er det innvendig ul? :) kan det se ut som morkaka ligger ned til høyre i bildet?
   
 11. Aria0306 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Innvendig ja:happy: Mulig.. Jeg klarer helt ærlig ikke tyde hva som er hva her. Hadde egentlig tenkt å be hun vise meg morkaka da jeg var på ul, men glemte det helt.. :wacky:
   
 12. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Hehe, ja, jeg skjønner ikke så mye av de bildene selv! Men kan se ut som det er et lite "søkk" der på en måte? Jeg prøver å forstå den metoden, men blir alltid til at jeg endrer hva som er jente og gutt :p Min sitter på andre siden da, og nå på ul 13+1 trodde sonografen at det muligens var en jente. Men ta det med en klype salt :wacky:
   
 13. Aria0306 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Ja, du har rett i det. Skal prøve å huske og spørre på neste ul altså. Jeg følges på sykehuset så tipper de ikke vil si noe om kjønn før på oul:happy:Ja, dette tar jeg med klype salt og, men er jo litt morsomt å se om det stemmer:phar du vært privat, siden de sa noe om kjønn?
   
 14. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Åja, trodde de sa noe selvom det er offentlig? Men men, vi må nok uansett smøre oss med tålmodighet til oul for å få endelig svar ;) Ja, jeg var privat :) Han ville såklart ikke si noe sikkert! Det var bare hvis han skulle tippe :p
   
 15. Aria0306 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Legen som fulgte meg sist svangerskap ville hvertfall ikke si noe før oul, og jeg hadde 4 ul hos han før det. Har ny lege nå da, så lov å håpe at hun kanskje vil tippe etterhvert:angelic: hehe.. Neste ul er jeg 14+6, så kaanskje. Men null stress om vi må vente på oul altså.
  Det blir spennende å se om han får rett da;)
   
 16. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  14+6 kan de nok se det, tror du ikke? :) Håper på en som er litt mer åpen for å si det da! :p Ja, det blir spennende å se! :D
   
 17. Aria0306 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Har forresten sjekka kinesisk fødselskalender og. Hehe.. Forrige gang jeg gikk gravid sjekka jeg og 4 venninner, med tilsammen 7 barn, den og den stemte på samtlige av oss:p så blir spennende å se denne gangen også. Nå sier kalenderen gutt.
   
 18. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Hm, interessant! Men har også hørt mange tilfeller der det ikke stemmer :p Jeg skal ha gutt ifølge den metoden! Forbereder meg på at det fortsatt er 50/50 frem til oul :)
   
 19. Spiredrøm Forelsket i forumet

  Jeg har en venninne som var på oul idag og venter jente. Det kinesiske fødselskartet sier gutt.:) men stemte på meg på forrige, fikk gutt da. Sier gutt denne gangen også. Men hvis man ser på det, skal ALLE som er 28 år og blir befruktet i september få gutt? Synes det virker veldig ulogisk. Selvom jeg tror jeg får gutt altså!
   
 20. Lilje92 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Hehe, ja det virker egentlig bare tullete spør du meg :p Men svaret får vi før eller senere uansett :D
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden