Rømme i stedet for fløte?

¤Luga¤

Gift med forumet
Jeg har en sånn kyllinggryte-pose. Hvor smart/dumt er det å bruke rømme i stedet for fløte tror dere?[8|][8D]
 
Rømme blir ofte litt sånn kornete....
 
Tror nok rømmen vil skille seg. Kan ikke bruke melk istedet? Skal det koke eller steke?
 
ORIGINAL: Frk. Bøllefrø

Tror nok rømmen vil skille seg. Kan ikke bruke melk istedet? Skal det koke eller steke?


Har verken melk eller fløte a gitt[&:]...Handledag i morgen[:D]
 
ORIGINAL: ¤Luga¤

Jeg har en sånn kyllinggryte-pose. Hvor smart/dumt er det å bruke rømme i stedet for fløte tror dere?[8|][8D]


jeg har brukt rømme før. men ikke kok mer en 1 minutt ette du har hatt rømmen i...
 
Du kan helt fint bruke rømme istedenfor fløte, men tilsett litt vann for mer flytende konsistens. Dersom det er lettrømme du har, vil sausen se litt "kornete/prikkete" ut, men det har ikke noe å si på smaken! Jeg bruker ofte rømme i sauser istedenfor fløte, og ofte lettrømme også...
 
Takk dere! Da prøver vi på det[:)]
 
Det går fint an å bruke rømme i "Spansk Gryte", "Bali Kyllinggryte", og "Tikka Masala kyllinggryte"-posene frå Toro. Men rømme tåler dårleg koking, so vent heller til slutten av koketida med å ha det oppi [:)] Det burde i alle fall gå bra.
 
Back
Topp