Røkt skinke?

http://altformamma.no/artikler/100/article/item/null/julemat-for-gravide-og-ammende

Kom over denne artikkelen, og ble plutselig i tvil om jeg har spist noe ulovlig hele svangerskapet? Har spist røkt familieskinke blandt annet som pålegg.. Er ikke det greit?
Det er helt greit å spise røkt pålegg, så lenge det også er kokt. Antar du tenker på røkt skinkepålegg eller lignende. Forhold deg til det som til annet skivet pålegg. Spis det gjerne når det har lang holdbarhet, og vær litt mer påpasselig enn når du ikke er gravid i forhold til hvor lenge du spiser av en åpnet pakke. For min del tenker jeg som regel at det går greit om pakken er åpen en 4-5 dager, men jeg blir skeptisk etter det. Jeg har utdannelse i mikrobiologi og blant annet matforgiftninger.

Forhold deg ellers heller til matportalen.no og ikke tenk så mye på hva som skrives i artikler andre steder.
 
Det er helt greit å spise røkt pålegg, så lenge det også er kokt. Antar du tenker på røkt skinkepålegg eller lignende. Forhold deg til det som til annet skivet pålegg. Spis det gjerne når det har lang holdbarhet, og vær litt mer påpasselig enn når du ikke er gravid i forhold til hvor lenge du spiser av en åpnet pakke. For min del tenker jeg som regel at det går greit om pakken er åpen en 4-5 dager, men jeg blir skeptisk etter det. Jeg har utdannelse i mikrobiologi og blant annet matforgiftninger.

Forhold deg ellers heller til matportalen.no og ikke tenk så mye på hva som skrives i artikler andre steder.

Godt å ha deg her ;);););)
 
Det er helt greit å spise røkt pålegg, så lenge det også er kokt. Antar du tenker på røkt skinkepålegg eller lignende. Forhold deg til det som til annet skivet pålegg. Spis det gjerne når det har lang holdbarhet, og vær litt mer påpasselig enn når du ikke er gravid i forhold til hvor lenge du spiser av en åpnet pakke. For min del tenker jeg som regel at det går greit om pakken er åpen en 4-5 dager, men jeg blir skeptisk etter det. Jeg har utdannelse i mikrobiologi og blant annet matforgiftninger.

Forhold deg ellers heller til matportalen.no og ikke tenk så mye på hva som skrives i artikler andre steder.
Takk :) alt det her matgreiene hadde jeg egentlig sluttet å stresse med, men blei litt i tvil når jeg leste den artikkelen :)
 
Back
Topp