Fant forresten en oppskrift på karameller som så grådig god ut.. Minnet meg litt om smørbukk[:D]
http://www.nrk.no/mat/julemat/1505007.html
Edit: her er oppskriften
Du trenger:
2,5 dl fløte
200 g sukker
l vann
500 g melkesjokolade
Fremgangsmåte:
1. Bland sukker og noen spiseskjeer vann i en kasserolle. La det koke til karamellen blir mørk brun. Ikke for lys, for da blir det ingen smak. La karamellen kjøle i kasserollen. (For hvis du har fløten i varm karamell, blir fløten klumpete.)
2. Kok opp fløte og karamell.
3. Hakk melkesjokoladen i småbiter.
4. Hell den varme fløteblandingen over sjokoladen, og bland sammen med en stavmikser.
5. La karamellen stivne, i 2-3 timer.
6. Bruk en kremsprøyte, og lag fingertykke karamellpølser, på et brett med bakepapir.
7. La stå natten over.
8. Dagen etter deler du pølsene i passe biter, og dypper dem i smeltet melkesjokolade. Husk at sjokoladen ikke må smeltes på for sterk varme, og aldri settes i kjøleskap, for da blir den ødelagt.