Plutselig lite menstruasjon

En tråd i 'Generelt' startet av millemarie, 10 Jun 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. millemarie Betatt av forumet

  Spør her for her er det sikkert mange erfarne damer her.

  Leser på nett at det kan være kreft. Skal selvfølgelig bestille gu til uka. Og har vært hos fastlege men han mente det kunne være en engangstilfelle og gjorde ingen undersøkelser.
  Har altså hatt to mnd med svært redusert menstruasjon sammenlignet med det som er vanlig for meg. Har ingenting med fødsel og amming og gjøre.

  Er det noen av dere damer her inne som har opplevd dette før?
   
 2. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Kommer det til vanlig tid?
   
 3. trallemamma Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Jeg har hatt det 3/4 år nå.. Plutselig endring etter å ha hatt forholdsvis likt i alle år, også mellom barna (dvs noe mer av og til faktisk). Sjekket hormonnivåene i blodet hos lege, og gu hos gynekolog. Ikke funnet noe galt, så gynekolog sa jeg bare skulle være glad til.. Men mener selv at det er noe forandring i hormoner, legen så bare at det var innenfor, men sammenlignet ikke med noe. Har også hatt mer nattsvette, mer uregelmessig menstruasjon osv. Men gjør nå det samme som meg, - sjekk det ut! KAN jo være noe galt også. Lykke til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. HCS Betatt av forumet Snøkrystallene2021❄️


  Altså, bare en tanke, for aner ikke hvor gamle dere er, men det kan ikke være tidlig overgangsalder? Bare kom til å tenke på det da du nevnte nattesvette. Så det nemlig på den Netflix-serien «Working Moms» :p https://www.google.no/amp/s/www.lommelegen.no/gynekologi/ufrivillig-barnl%C3%B8shet/artikkel/dette-er-tidlig-overgangsalder/68998295/amp
   
  • Enig Enig x 2
 5. millemarie Betatt av forumet

  Kom litt tidligere enn vanlig nå. Men forje mnd det var lite menstruasjon, altså første episode (vært to ganger nå) var det ekstremt lang tid i mellom. Nesten 8 -9 uker.
   
 6. millemarie Betatt av forumet

  Så rart. Men bra du har utelukke alvorlige tilstander. Ja, jeg må få sjekka det ut... :)
   
 7. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Når det endrer seg over tid bør du sjekke det ut. Men jeg har alltid pleid å ha lite menstrasjon så er de kvinnene som har det jevnt. Men hos meg har det alltid vært slik ikke noe som har endret seg.

  håper det bare er tilfeldig og ikke noe alvorlig
   
 8. Phis Elsker forumet Vi som prøver :) Februarlykke 2022❄️

  Hvor gammel er du?:)
  Kan som en annen over nevner, være tegn på tidlig overgangsalder
   
  • Liker Liker x 1
 9. trallemamma Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Det var min første tanke. Derfor tok jeg blodprøver for å sjekke nivåene. Men de var jo høye, så de mener det ikke er det. Og hos gu var alt på stell, masse egg osv osv, så gikk bort fra tanken. Men verdt å sjekke ut ja!
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden