Pizzasnurrer...

Linselusa

Forumet er livet
VIP
Jeg planlegger å lage pizzasnurrer til barnebursdag.
De kan jeg vel lage på forhånd og fryse ned???
Skal jeg steke de helt ferdig? Eller ta de ut før de er helt ferdig stekt?

Føler ofte sånt blir tørt når de varmes opp igjen...
 
Da tror jeg at jeg hadde laget de og fryst de ned. Ikke varmet de for så å nedfryse. tror det blir tørt da ja!
 
Tja, har forsåvidt aldri gjord det før, men hvis man kjøper sånne "ferdig kanel snurrer" så er jo de deig som ikke er stekt før, som er nedfryst.
Bare ser for meg at hvis du steker dem ferdig først så vil de sprekke når du skal varme dem opp igjen.
 
Fryst de rå???? Går det med pizzadeigen?
Ja må stille dumme spørsmål for aldri gjort dette...:p
ja det går ann :)
Men burde da tine i ovnen når du skal steke dem for å unngå at de gjærer seg, og sikkert lurt å la de heve fær man steker de :)
 
ja det går ann :)
Men burde da tine i ovnen når du skal steke dem for å unngå at de gjærer seg, og sikkert lurt å la de heve fær man steker de :)

Men deigen jeg bruker skal ikke etterheve.
Jeg lager deigen i brødbakemaskina og da mikser den alt og 13min etterpå kommer den ut ferdig :P
 
Back
Topp