Pappaperm

En tråd i 'Oktober 2016' startet av Sistemann, 12 Jun 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sistemann Flørter med forumet

  hei.
  Nå er det snart tid for at pappaen skal ta over stafettpinnen her hjemme. Han er lærer og permisjonen hans er i perioden når høstferien er. Nav sier at han har krav på denne uken i tillegg til de 10 ukene som er hans, men kommunen sier nei, at de VELGER at denne inngår i permisjonsperioden.
  Flere med samme problem? Blir så forbanna jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...
   
 2. Labfrue Forumet er livet Septemberlykke 2016 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Men er det ikkje det Nav seier som er gjeldande? Kva tid står det i papira frå nav at han skal tilbake i jobb? Kommunen kan vel ikkje trumfe dette?
   
 3. Tiril123 Glad i forumet Tilgangsansvarlig VIP ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Det er mulig å søke om utsettelse av pappaperm. Så da må det vell være mulig å "utsette" den uka? Skjønner ikke at kommunen i det hele tatt skal ha noen mening om dette. Er vell NAV som bestemmer :eek:
   
 4. Vapp Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Om han får bekreftelse fra arbeidsgiver på at han er pålagt å ta ut avspasering i høstferieuka, så skal han kunne utsette det som går fra høstferien og utover? Dette er jo avspasering lærere har fordi de jobber lengre dager ellers i året.
   
 5. SillySille Flørter med forumet Septemberhjertene 2018

  Hvis lærernes høstferie regnes som avspasering, har nok arbeidsgiver (kommunen) rett i at han ikke kan ta ut denne avspaseringen til andre tider.
   
 6. Sistemann Flørter med forumet

  Det var nok dette som ble gjeldende...sykt. Det er faktisk kommunen som bestemmer. Skjønner ikke problemet når de får refundert lønna fra nav uansett....
   
 7. Felina Glad i forumet Septemberbarna 2019 Novemberlykke 2016 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Oktoberlykke 2019

  Han får bare betalt 10 uker fra nav uansett. Han må ta permisjon fram til denne uka, pause permisjonen 1 uke, og fortsette permisjonen etter den uka. Høstferieuka får han avspasering eller ferie eller hva det er lærere får i høstferien :) Sånn tenker jeg det må bli...?
   
 8. SillySille Flørter med forumet Septemberhjertene 2018

  Er det ikke bare lovbestemt ferie man kan ta ut i foreldrepermisjon? Så tviler på at det funker
   

Del denne siden