Hei[:)]
Min kjære venter barn i november, og dermed er det naturlig for oss å måtte ta en del forhåndsregler, blant annet når det gjelder mat. Har kjøpt inn et stort og saftig lammelår([;)]) som vi planlegger å nyte ila. påsken, men kom plutselig til å tenke på om dette er så lurt. Har hørt at gravide skal ha maten sin veldig godt stekt (spes. kjøttdeig og andre farser). Men gjelder dette også for steker og fileter? Dersom man steker en filet eller et lammelår i ovnen og tar den ut ved ca 70 grader, når den er rosa, vil dette da være skadelig eller farlig på noen måte? Da min kjære var gravid for første gang var hun veeeeldig nøye på slike ting, men når vi begge ser tilbake på det, virker det kanskje som vi var litt overforsiktige.
Tips og innspill mottas med stor takknemlighet[:D]
Min kjære venter barn i november, og dermed er det naturlig for oss å måtte ta en del forhåndsregler, blant annet når det gjelder mat. Har kjøpt inn et stort og saftig lammelår([;)]) som vi planlegger å nyte ila. påsken, men kom plutselig til å tenke på om dette er så lurt. Har hørt at gravide skal ha maten sin veldig godt stekt (spes. kjøttdeig og andre farser). Men gjelder dette også for steker og fileter? Dersom man steker en filet eller et lammelår i ovnen og tar den ut ved ca 70 grader, når den er rosa, vil dette da være skadelig eller farlig på noen måte? Da min kjære var gravid for første gang var hun veeeeldig nøye på slike ting, men når vi begge ser tilbake på det, virker det kanskje som vi var litt overforsiktige.
Tips og innspill mottas med stor takknemlighet[:D]