overvekt....

En tråd i 'Sunn livsstil/slanking/trening' startet av Cisamo, 7 Jan 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kengu Forumet er livet VIP

  Lykke til
   
 2. Cisamo Flørter med forumet

  nei har ikke gått ned noe synelig på vekta, men synlig på klærne om ikke annet, jeg har bedre kondis og utholdenhet. så formen min er bedre. dette er et løp over 5 år som går ut på å endre hele livet ditt, som jeg uansett har måttet gjennom hvis jeg har tatt en operasjon.
  Den er ikke aktuell for meg pga personlige grunner, men også helsevesnet fraråder denne til meg da de mener dette er et løp som passer meg bedre.
   
 3. Sunrise Blir kjent med forumet

  Signerer denne!

  Høres mye ut som pco / pcos, men uansett må det sjekkes opp. Og mannen din. Personlig har jeg hatt god effekt på lavkarbo kosthold, medikamentet metformin for vektreduksjon og stabile sykluser med hyppigere eggløsning. Moderat trening, og mer hatt fokus på gjøre ting og aktiviteter som både er godt for kropp og sjel. Jeg har blitt gravid (og utredet) selv om jeg har hatt bmi 30-33.
   
 4. Viktoria90 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Jeg vil bare sende deg mange gode klemmer :Heartred Er selv overvektig, men litt lavere bmi enn deg, og er nå gravid med nr.2. Vi har ikke hatt problemer med å bli gravid i det hele tatt. Ikke hadde jeg noen vekt-relaterte plager heller. Jeg syntes det er veldig sårt å være gravid og overvektig, da vekt ikke er gøy å prate om. Men jeg skjønner jo og at det er viktig å ta tak i. Jeg er veldig nervøs for første kontroll, for om jeg må ha videre oppfølging, da jeg veier noen kilo mer enn ved sist svangerskap.. Masse lykke til, og bare skriv ei melding til meg om du vil prate :Heartred
   
 5. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Private klinikker har ingen bmi-grense for utredning. Koster vel omtrent 2500kr for begge tilsammen. Jeg fikk sistemann ved hjelp av ICSI som svakt overvektig. Hos oss var det ikke min overvekt, men hans sædkvalitet som var problemet. Det kan jo være sædkvaliteten er noe redusert hos dere også. Verdt å finne ut tenker jeg. Veldig bra du gjør en innsats med hjelp fra sykehuset.

  Foreløpig forskning på lavkarbo tyder på at det kan være veldig nyttig for å få hormonene i balanse. Menn har ofte nytte av lavkarbo 6 dager i uka, og så ha en høykarbodag, mens de fleste kvinner da dessverre ramler ut av ketose på den 7. dagen og bruker de neste 6 på å komme igang igjen. Nå er lavkarbo ikke tilstrekkelig forsket på til at norske sykehus våger råde om det enda. Jeg vil råde deg til å lese deg opp på forskningen på egenhånd.

  Om du synes det virker lovende kan du prøve minst en måned på 15-30g karbohydrater per dag, hver dag. Høyt fettinntak, mye grønnsaker, ikke kaloriunderskudd første uka. Vær forberedt på at du kan føle deg syk de to første ukene. Alle typer lavkalori vil virke om man følger dem. Fordelene med lavkarbo slik jeg opplever det er at man ikke går i sparebluss og blir sliten, masse god mat, ingen søtsug, ingen menssmerter (for meg personlig). Ulempe: man må være veldig konsekvent (for mange kvinner) og man føler seg ofte rævva i inntil 2 uker i starten.

  Jeg kan nevne at jeg har slanket bort 20kg suksessfullt med lavkalori tidligere. Et par svangerskap senere måtte det gjentas. Har også tatt 20kg ved lavkarbo. Ingen tvil om hva jeg velger om jeg trenger slanke meg igjen.

  PS: Jeg hadde så mye erfaring fra lavkalori-slanking at jeg vegret meg for høyt fettinntak først. Heldigvis fikk jeg veiledning og ble presset til å spise mer fett. Først med høyt fettinntak løsnet kiloene for meg.
   

Del denne siden