Overtid og modningstegn

En tråd i 'April 2017' startet av Mona-, 2 Apr 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bittalittabøtteknott Forelsket i forumet

  5 dager over. Ingen tegn. Utenom utålmodighet, hvis det er et tegn da?
   
 2. RosaFuggel Elsker forumet Aprillykke 2017

  Uff, den følelsen er så kjip og frustrerende :( Jeg hadde jo ingen tegn før jeg så bittelitt rosa i do, og ikke lenge etter begynte riene ut av det blå. Plutselig skjer der (jeg veit, det hjelper ikke at andre sier det :p ) Krysser fingrene for at det skjer mer snart :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. RosaFuggel Elsker forumet Aprillykke 2017

  Blæh :( Føler veldig med deg!! Krysser fingrene for at det helt plutselig smeller :) (Og når man vel ligger der og føder og alt er vondt og sprengt og slitsomt, tenker man "det var ikke så hastverk likevel" ;) )
   
 4. Theatherese Blir kjent med forumet

  Ja, er jo forskjell på hvor sterke reier enn får. Selv har jeg blitt satt igang en gang og hatt en fødsel som har starta av seg selv og den gangen jeg ble satt igang var mye være. Er jo ikke likt fra fødsel til fødsel for samme person engang så kan ikke snakke for alle når jeg sier det ikke er noe tvil, men for meg var det ikke noe tvil [emoji846]
   
 5. Bkno7114382 Første møte med forumet

  Jeg er i samme situasjon..
  Når har du termin?
   
 6. Coco87 Flørter med forumet Julibarna2014

  Ja alle er forskjellige, derfor det er så rart at folk sier "når du får rier er det ikke tvil", for meg var det som sagt ikke sånn. Og jeg hadde styrtfødsel med tette rier fra første stund. Trodde de skulle være annerledes, bygge seg gradvis opp og ikke kjennes ut som menssmerter eller magekramper som jeg pleier å ha når jeg spiser noe jeg ikke tåler.
  Pressriene derimot, de merket jeg godt og uten tvil når de kom [emoji5] Det var saker!
  Veldig spent på fødsel nr to!
   

Del denne siden