2barnsmammæ
Forelsket i forumet
Hei Er det noen som vil dele hva dere lager av mat til de små? Middag,smootie,fruktmoser osv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Elsker smoothie, men liker best med fryst frukt og det er litt for kaldt for de små endaTusen takk for svar alle sammen Veldig kjekt med tips,så kom gjerne med flere. Noen som har gode smootiesoppskrifter,gjerne til voksne og barn
Tusen takk Jeg har en 6-åring som elsker smootieElsker smoothie, men liker best med fryst frukt og det er litt for kaldt for de små enda
noen av mine favoitter:
2delerKirsebær, mango og bringebær med eplejuice.
Ikke fryst vannmelon, blodgrapefrukt, litt lime, fryst bringebær.
jordbær, banan og appelsinjuice.
eple,appelsin,gulrot og lime.
bare hyggelig her har min eldste blitt lei smoothie selv om vi nesten ikke har hatt det på 3år :O drakk det hver dag førTusen takk Jeg har en 6-åring som elsker smootie
etpar skiver holder bare for å my litt sødme og fylde.. men karer meg fint uten, er allergiskBanan er jo best i smoothie
Blæ jeg hater banan, men junior digger det så får bare lide meg gjennom..!etpar skiver holder bare for å my litt sødme og fylde.. men karer meg fint uten, er allergisk
du trenger vel ikke spise banan selv om han gjør det?Blæ jeg hater banan, men junior digger det så får bare lide meg gjennom..!
Hehe neida, men jeg må skrelle og kutte den opp og lukta er like ille som smakendu trenger vel ikke spise banan selv om han gjør det?
hahaha! såppass ja, er sånn jeg er med makrell i tomat er bare å bytte ut banan med noe annetHehe neida, men jeg må skrelle og kutte den opp og lukta er like ille som smaken
Dere som lager selv, hvor stor andel kjøtt har dere i maten? Jeg lagde etter oppskrift fra Margit Vea: 50 gr brokkoli, 100 gr søtpotet og 100 gr gulrot med en kyllingfilet. MEN, det var nok en for stor kyllingfilet for det ser ut som nesten bare kjøtt i glassene.. Jeg løser det jo lett med å tilføye mer grønnsaksmos, men trenger til veiledning til neste gang - så får jeg nok dreisen på det etterhvert
Jo det var forståelig Og veldig lurt å holde tilbake kjøttet, så langt klarte ikke jeg å tenke Tusen takk for godt og nyttig svar! Da skal jeg fortsette med friskt mot.Det kommer litt an på hvordan kjøtt, hvilke grønnsaker, om det er noen form for saus, osv. Var det standard størrelse på fileten du tok? Jeg kjøpte kyllingfilet i helga, og i den pakken var bitene større enn normalt. Spiser ikke kylling selv, så vet ikke hvor vanlig dette er da.
Lagde en kyllingrett i dag som ble ganske godt balansert. Der hadde jeg:
ca. 100 g kyllingfilet
1 gulrot
2 buketter brokkoli
1 søtpotet
1/2 persillerot
5 cm squash
Jeg har og opplevd at det har blitt altfor mye kjøtt i forhold til grønnsaker når jeg har fulgt oppskrift, så jeg tilsetter aldri alt kjøttet med en gang. Hvis jeg f.eks. damper alt sammen, så plukker jeg bort kjøttet når det er ferdig dampet, også tilsetter jeg litt etter litt når jeg moser alt sammen. Så slipper jeg å koke mer grønnsaker for å rette opp.
Håper det gav noen mening, ammetåka var slitsomt sterk i dag, så selv etter å ha prøvd i en halvtime å skrive sånn passe forståelig er jeg ikke helt sikker på om jeg lyktes