Nyttårsaften

En tråd i 'Juni 2020' startet av Mg93, 19 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mg93 Flørter med forumet

  Har begynt å tenke på nyttårsaften, og hvordan det vil bli med mini i forhold til rakettene... Bor i et boligstrøk, så det vil bli ganske mye smell her rundt midnatt på nyttårsaften. Bekymret for at han skal våkne og bli redd på natta. Noen som har erfaring rundt dette? Er vår førstefødte. :)
   
 2. MammantilK Flørter med forumet

  Min jente reagerte ikke på raketter da hun var liten. Og hadde hun våknet så hadde jeg bare puttet inn puppen, så hadde hun sovnet igjen. Men nå er de vant til litt bråk utenfor. Som Gressklipperen til vaktmester, søppelbilen osv
   
 3. Desembermamma88 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Har ikke hatt problemer med det med storesøster :) var ett år vi tok henne opp(hun var vel akkurat blitt 1 år) men det var fordi vi synes det var litt kos når hun allikevel voknet. Var ikke redd :)
   
 4. B-gjengen Elsker forumet Høsthjerter 2017 Junilykke 2020 ♡

  Eldste her har sovet fint gjennom fyrverkeri alle år. Satser på samme med lillemor også :) Redd tror jeg uansett ikke de blir, ikke så lenge de har trygge, edru voksne rundt seg.
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 5. Marty94 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Bekymret meg for det samme, men hørt fra andre med barn at de ikke har reagert, så satser på det her. Men tenkte uansett å gå opp på soverommet vårt når rakkene fyres opp slik at jeg er der skulle det bli noe. Jeg og tenker at med trygge edru voksne går det bra :)
   

Del denne siden