Det alle enkleste jeg lager, er torsk i sursøt saus. Biter av torsk, med et ferdigglass med sursøt saus over. Koker ris til. Frossen torsk deler seg veldig lett når den blir tint, så da er det omtrent bare å ta hele i gryten, og hakke litt med røreskjeen.
Ellers tar jeg ofte forskjellige grønnsaker i biter i en ildfast form. Litt salt og pepper på laks eller torskefileer, og legger fisken oppå grønnsakene. Dekker med aluminiumsfolie, og steker i stekovnen 40-50 minutter. Ikke like raskt, men krever veldig lite arbeid.
Kokt laks (kokes 10 min) er godt med båndspaghetti. Gjerne med en ostesaus, toro pastasaus er godt om du ikke vil lage selv. Jeg liker brokkoli og tomatbåter til. Det er ganske raskt laget.
På godfisk.no finner du massevis av gode fiskeoppskrifter. Tror du kan søke etter hvor lang tid de tar. Barna mine er glad i all fisk, men begge foretrekker sei. Kanskje oppskrifter med sei kan være verdt et forsøk hvis dere ikke er så vant til fiskmat?