Navnet AMAIA?

En tråd i 'Navn' startet av Aprila, 27 Apr 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Aprila Andre møte med forumet

  Baby er en uke og navnløs. Pappan er spansk og elsker det navnet Amaia. Men navnet er ikke så vanlig i Norge. Jeg heller mer mot den norsk varianten Maja/ Maia eller Amanda. Hva syns dere om Amaia? :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Kelsey Elsker forumet Vi som prøver :)

  Likte det umiddelbart godt, fin klang og kjente lyder selv om navnet var nytt for meg. Ville tenkt at barnet hadde noe forbindelse til utlandet, så når hun er halvt spansk passer det godt. :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 3. Cjj94 Flørter med forumet

  Ikke fan av sånne alt for spesielle og sære navn, men synes Amaia var fint :happy:
   
  • Liker Liker x 1
 4. HåpeSpire Gift med forumet Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Kjempefint! ❤ Har vurdert det selv, men staver det da "Amaya" :)
   
 5. Pink Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Kjempefint navn - likte det veldig godt :)
   
 6. Bkno2573910 Andre møte med forumet

  Jeg synes det høres hjemmesnekra ut. Hvis barnet skal vokse opp i Norge ville jeg valgt et navn som er vanligere her. Støtter deg i Amanda el Maja isteden.
   
 7. Kabakaba Gift med forumet Julegavene 2019

  Syns Amaja høres fint ut! Hvor er du selv fra? Jeg tenker at har man opprinnelse utenfor Norge, så er det naturlig at man velger navn som ikke nødvendigvis er typisk norske.
   
 8. B Elsker forumet

  Det klinger fint! Navnet høres samtidig utenlandsk ut, slik at mange vil tenke at en eller begge av dere er utenlandske. Og far er jo det. :) Dette er et veivalg dere må gjøre som foreldre, om dere ønsker et utenlandsk klingende navn eller en norskere variant. Det er mange med utenlandsk opphav i Norge, så tror neppe noen reagerer på at navnet er sært eller noe slikt.
   
 9. Aprila Andre møte med forumet

  Tusen takk for svar :) veldig greit å høre fremmedes reaksjoner på navnet. Jeg er norsk og heller mer og mer mot et av de norske navnene nå
   
  • Liker Liker x 1
 10. 1stkBaby2020 Blir kjent med forumet

  Jeg synes Amaia var ganske så fint! Finere enn det «alle andre» heter :) jobber i skole, og helt vanlig å ha navn med utlands klang.
   

Del denne siden