Navn... igjen

En tråd i 'Navn' startet av Lykkelille88, 19 Jan 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hufsa88 Blir kjent med forumet

  Jeg må være verdens særeste person..som er sammen med verdens særeste mannfolk..vi blir ikke enig om jentenavn. Jeg liker navn som.. Henny, Alva, Nora, Nathalie og Sofie. Mannen er IKKE enig.Han vil ha Henriette, Emilie, Sandra osv.. jeg et IKKE enig :p Gutten er i boks.
  Hva tenker dere og om å føre videre familienavn? Eventuelt satt ditt mellomnavn og gitt barnet det navnet? Dårlig formulert men det er alt hjernen min får til.
   
 2. Cosacita Forumet er livet

  Koselig det å føre navn videre, men jeg vil helst finne egne. :) Dette med navn skal ikke være enkelt. ;)
   
 3. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Tror dette er et veldig vanlig dilemma! Kan jeg spørre hvilket guttenavn dere har blitt enige om? Da går det kanskje an for oss å foreslå noen navn som likner litt eller passer til for å gi dere noen nye ideer?
   
 4. Everlasting Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Kan dere evt. ha begge navnene? At ett av dem blir mellomnavn? :) Ganskje kjipt når man er så uenig. Vi var ikke så veldig på bølgelengde, men endte opp med et navn da hun var tre dager gammel. Det var mitt forslag og et navn jeg hadde nevnt tidligere. Så det er håp! ;)
   
 5. Strikkefrue Forumet er livet Maiblomstene 2017 Himmelbarn

  Mannen min og jeg har også svært ulik smak. Han hadde siste ordet da sønnen vår ble født, så denne runden er det min tur til å avgjøre navn :)
   
 6. Mrs. Lynch Heldig mamma! Juli13-jentene

  Nora Emilie? :p
   

Del denne siden