Navlestumpen

En tråd i 'Juni 2021' startet av Alexsy, 25 Jun 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Alexsy Blir kjent med forumet JuniJubel2021

  Hei! Dere som har fått baby eller har barn fra før! Vi er på dag 6 med vår baby og navlestumpen hans lukter ikke noe godt i det hele tatt! Lukten går igjennom tøy og lukter nesten litt råttent. Vet den kan lukte litt men usikker på hvor mye. Er dette normalt? Andre som har vært borti det?
  Tusen takk for alle svar :Heartred
   
 2. Jusom Elsker forumet Septemberbarna 2019 Juligull2021

  Ja desverre lukter det høgg. Har dere hatt hjemmebesøk av helsesykepleier? Hun kan i så fall se på den. Sist datt navelstreng av etter jeg hadde badet baby. ☺️
   
 3. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Her har den falt av rimelig fort og før det lukter for gale
   
 4. Mikaela89 Elsker forumet Septemberbarna 2019 Juligull2021

  Sniker fra juli. Husker at det var helt forferdelig med sønnen vår. Den hang på ganske lenge og luktet den til slutt gjennom både klær og dyne i vogna. Var veldig glade når den ramlet av :hilarious:
   
 5. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Har en på 6 dager nå, og stumpen datt av i dag. Lukta helt grusomt i går :hungover: Hadde blitt litt rødt rundt navlen også på sønnen vår da, så vi må rense litt med pyrisept ved bleieskift. Men den grusomme lukta forsvant heldigvis med stumpen.
   
 6. Irms91 Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Prinsessa sin navlestump datt av i dag og har luktet helt forferdelig siden dag 2 :wtf: hun er 5 dager i dag, sykehuset har sett på den og helsesykepleier i dag på første samtale og de mente den så fin ut…. Husket ikke det luktet så fælt når guttene mine var baby :woot::yuck:
   
 7. mymy Elsker forumet Himmelbarn Oktoberfruene 2018 JuniJubel2021

  På storebror datt debn av veldig fort heldigvis så husker ikke den luktet sånn.. Men flere jeg kjenner har slitt med lukten før den falt av.
   
 8. Alexsy Blir kjent med forumet JuniJubel2021

  Den falt heldigvis av i stad! Takk Gud for det. Orket nesten ikke ha han nær meg pga lukta! Skulle ønske de på sykehuset informerte litt, men alt vi fikk av info var, om den blir våt lufttørk den.. Google blir jo da ens venn, men også ens verste fiende!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Druesaft Elsker forumet FebbisBebbis2021 ❄️

  Har tre barn, har aldri luktet noe av navlestumpen hos mine. De har raskt tørket inn før de falt av.
   

Del denne siden