Når ble du gravid etter medisinsk abort?

En tråd i 'Vi som har mistet før uke 12' startet av 1993Babydrøm2020, 20 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Hei, Jeg er nå inne i min 2 pp etter medisinsk abort 18. januar. Det klaffet ikke denne gang heller. Når vi startet prøvingen ble jeg gravid på pp2 som desverre endte i kjemisk, så ble jeg gravid igjen med en gang som endte i BO/MA og abort uke 8/9 hjemme.(18.jan). Ganske skuffet av at det tydligvis er vanskeligere for meg å bli gravid igjen etter den medisinkse aborten.. nesten redd det ikke skal gå igjen, hadde en forventning om å bli gravid igjen ganske fort da jeg har blitt gravid 2/3 ganger før dette skjedde, pluss mange sier man er mye mer fertil etter en abort. Hva er deres erfaringer ? bør jeg søke hjelp? :sorry::nailbiting::anyone
   
 2. Mammalykke95 Flørter med forumet

  Hadde medisinsk abort 3 desember. Har fortsatt ikke blitt gravid :) eller muligens denne måneden.. Syns også det har vært tøft og skuffende, i og med at alle sier det skal gå så fort.. ❤️ Men én liten trøst, en graviditet skjer ikke før kroppen er klar for det.
   
 3. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Sant nok! Har hatt skygge på gravidtetstestene til nå. Mulig kroppen ikke er klar ennå! Pp3 i morgen, spotter i dag. Krysser fingrene for at neste mnd klaffer :Heartred håper det gjør det for deg også
   
 4. Lily2019 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Første graviditet satt på første forsøk, og oppdaget MA i uke 8. Tok medisinsk abort og tok desverre lang tid før det klaffet igjen. 8 mnd'er senere ble jeg gravid igjen og jeg ble kjempefrustrert fordi alle sa det kom til å gå fort fordi man er ekstra fertil etterpå. Vel jeg var ikke det. Men selv om det tok lang tid, så kan jeg ihvertfall si at det står bra til nå i uke 28+0. Så det var jo forsåvidt verdt å vente på❤ Noen ganger tar det desverre litt lengre tid.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  :Heartred
  Takk for svar :Heartred håper det går for oss også snart. Og ja det er verd å vente på! Men skulle helst skjedd i går så er veldig utolmodig! Hehe men har troa på at det går en gang
   
 6. Selma8 Flørter med forumet

  Hadde en MA i februar 2019, så en ny i Juli 2019 og er enda ikke blitt gravid siden da. Har aktivt prøvd hver måned! Kjenner jeg blir mer og mer frustrert og jeg vet ikke hvor mye hjelp det er å få i disse korona tider da jeg har vurdert å ta det videre med fastlegen. Skjønner jo at jeg ikke blir prioritert :( Har sjekket både meg og mannen på privatklinikk og fikk beskjed om at vi fint kan lage barn naturlig, men ingenting skjer. Vi skal gifte oss neste sommer, så hvis vi ikke blir gravide i løpet av de neste mnd må vi utsette bryllupet da jeg ikke ønsker en nyfødt baby/være høygravid på bryllupsdagen, som også er litt kjipt ,men baby kommer først :angelic:
   
 7. Violet Hill Flørter med forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg hadde først en kjemisk/SA i PP4. Ble gravid rett etterpå, men det endte i MA i uke 9. Deretter tok det 5 måneder før jeg ble gravid på nytt (er nå i uke 39). De fem månedene gikk ulidelig sakte. Skulle ønske jeg hadde klart å slappe av litt mer og ikke la meg stresse av at «alle» sa at jeg kom til å bli raskt gravid igjen - men det er selvfølgelig lettere sagt enn gjort :) masse lykke til!
   
 8. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Så sinnsykt kjedelig :sorry: jeg kjenner selv jeg er lei å redd noe er galt. Men vi prøver 1-2 pp til nå så tror jeg at jeg tar en legetime for utredning. Det synes jeg du også burde om det vil roe deg ned! Men dere har blitt gravide sammen så jeg tror bare det er tidsspørsmål før du er gravid igjen! Senk skuldrene og slapp av med prøvingen. Selv har jeg innsett at jeg må ta det som det kommer. En dag får vi babyene våre det er jeg sikker på. For hver dag er det en dag nærmere :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja mnd går så sakte når man venter på noe man helst skulle sett hadde skjedd i går :meh:. Er selv i pp 3 nå etter først en kjemisk så en Bo i uke 9. Prøver å slappe av men er ikke så lett! Krysser fingrene for at det klaffer igjen snart for oss også. Grattis med en vellykket graviditet nå :happy: så gøy!
   
 10. Moxie Gift med forumet Marsboerne 20 18

  Jeg ble gravid på første syklus etter første mens etter min MA i uke 13
   
 11. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  :Heartred Gir meg et håp for pp3 nå
   
  • Liker Liker x 1
 12. Selma8 Flørter med forumet

  Ja helt enig og riktig innstilling! :happy: <3 Jeg har fått Lutinus som er progesteronstøtte fordi jeg hadde kort lutealfase så problemet der er at jeg må teste etter EL så jeg vet når jeg kan starte med dem, hvis ikke hadde jeg gitt litt F de neste månedene og lagt fra meg temp måler og eggløsningstester :shy: Mulig jeg satser på det neste pp siden jeg har hatt fine lutealfaser de siste 2 og krysser fingrene. Går det ikke de neste 2 blir det legebesøk!
   
 13. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  :Heartred
  Høres smart ut :happy: lykke til , krysser fingrene for deg :Heartred
   
 14. Violet Hill Flørter med forumet Påskekyllingene 2020

  Helt enig! Min store trøst i den perioden var at jeg visste at vi kunne bli gravide på naturlig måte og at sannsynligheten for å lykkes var stor. Og så er det viktig å huske på at alt innenfor ett år er regnet som en normal prøvetid. Men man hører jo (forståelig) nok mest om de som lykkes raskt, slik at det er litt vanskelig å faktisk ta innover seg. Jeg har vært ganske åpen om prosessen vår, og fått høre mange forskjellige prøvehistorier fra folk rundt meg (også fra folk jeg trodde nærmest hadde knipset med fingrene og vipps blitt gravide ;)), så inntrykket mitt er ganske nyansert fra hva jeg trodde da vi begynte å prøve.

  Takk for det! Setter ekstremt stor pris på å ha kommet meg hit :)
   
 15. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Helt sant! Trøster meg også med at vi nok klarer det naturlig igjen snart !
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. tiriltunge Forelsket i forumet

  Jeg er og i 3 pp og alt gååår så sakte,skulle så gjerne ønske den satt nåååo_O
   
 17. Lilutta Elsker forumet Oktoberlykke2020❤

  Ha litt tålmodighet, det er fortsatt tidlig :Heartred

  Jeg hadde medisinsk abort i starten av november 2019, så hadde jeg mensen 2 ganger og satt med ny positiv test i slutten av januar. Graviditeten som endte i MA satt på første forsøk, så skjønner veldig godt at det føles som en evighet..
   
 18. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja tiden står stille :confused:.. hvilken ikm gruppe er du i nå ? :angelic:
   
 19. 1993Babydrøm2020 Forelsket i forumet Vi som prøver :) ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  :Heartred
  Da krysser jeg fingrene for at det sitter på 3 pp her også ☺️ :happy::Heartred Har troa! Gratulerer!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. tiriltunge Forelsket i forumet

  Har ikke meldt meg inn,men ikm 27.mars! Å regner egentlig med den kommer for har mistet alle symptomer! Blir så motløs å av å prøve åsså ender d i kjemiske
   

Del denne siden