Myke kakemenn

Augustinaen

Forumet er livet
Tilgangsansvarlig
Junilykke2018
Sommerfuglene
⭐ Julestjernene 2020 ⭐️
Snøkrystallene2021❄️
Noen som har den perfekte oppskrift så de holder seg myke lenger en 2 timer? :p
 
100g margarin (smeltes)
3 dl sukker
1 liter hvetemel
1 ts hornsalt
2 dl melk

Bland det tørre i en bolle, og rør deretter inn smør og melk. Bør stå kaldt i kjøleskap en stund før utbaking (minst 1 time), da er deigen lettere å jobbe med.

Kjevle ut til ca 0.5 cm tykk deig før man trykker ut formene. Stekes på 200 grader i 6-8 min

Oppskriften gir 3 brett. Står disse luftett og man unngår oversteking, så er de myke i ukesvis!
 
100g margarin (smeltes)
3 dl sukker
1 liter hvetemel
1 ts hornsalt
2 dl melk

Bland det tørre i en bolle, og rør deretter inn smør og melk. Bør stå kaldt i kjøleskap en stund før utbaking (minst 1 time), da er deigen lettere å jobbe med.

Kjevle ut til ca 0.5 cm tykk deig før man trykker ut formene. Stekes på 200 grader i 6-8 min

Oppskriften gir 3 brett. Står disse luftett og man unngår oversteking, så er de myke i ukesvis!
Denne tror jeg at jeg skal prøve iår, takk for tips :D
 
Myke kakemenn er best ☺️ Tror jeg har en tendens til å steike litt for lenge og derfor bli skuffa... ettersteker jo gjerne pga varmen.
 
Kagemann! Syns ikke hjemmelagde smaker godt :p Haha. Må ha kagemann fra Knut Moseid Bakeri :p Helt klart bedre enn Liebermann sine.
 
Kagemann! Syns ikke hjemmelagde smaker godt :p Haha. Må ha kagemann fra Knut Moseid Bakeri :p Helt klart bedre enn Liebermann sine.

Hahaha! Moseid sine ja, de er gode de! Men er vokst opp med liebermann, så de vinner likevel :hilarious:
 
Hahaha! Moseid sine ja, de er gode de! Men er vokst opp med liebermann, så de vinner likevel :hilarious:

Liebermann tapte seg da de fikk ny innpakning. Syns de har blitt så seige. :(
 
Liebermann tapte seg da de fikk ny innpakning. Syns de har blitt så seige. :(

Ja det har du helt rett i.. er kanskje mer tradisjonen en smaken jeg er ute etter..
 
Ja det har du helt rett i.. er kanskje mer tradisjonen en smaken jeg er ute etter..


Jeg har jo vokst opp med begge. Og det var lenge liebermann var favoritt. Og det var tradisjon. Men så fikk de ny innpakning som nevnt og ble sånn rare og seige. Moseid sine smuldrer på en måte som er helt riktig :p
 
Jeg har jo vokst opp med begge. Og det var lenge liebermann var favoritt. Og det var tradisjon. Men så fikk de ny innpakning som nevnt og ble sånn rare og seige. Moseid sine smuldrer på en måte som er helt riktig :p

Er Moseid sine til salgs i noen butikker i byen? Så mye snakk om dem nå så må prøve de igjen :p
 
Er Moseid sine til salgs i noen butikker i byen? Så mye snakk om dem nå så må prøve de igjen :p
Jeg fikk levert medbragt kagemann fra både liebermann og moseid, pluss en 6pk med CB julebrus på døra her vi bor i Hardanger. Jeg ble så glad jeg holdt på å svime av! Syns fortsatt liebermanns er best, men det er vel helst fordi det er de jeg er vant med.
 
Back
Topp