Musikk/lyd til fødselen

En tråd i 'Juli 2019' startet av taweret88, 15 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. taweret88 Blir kjent med forumet Julibarna 2019

  Noen her som har tenkt å ha lyd i fødestua? Jeg leste at på Kongsberg oppfordrer de å ha med noe musikk eller lyd, men lurer på om det blir litt rart å ha med en liten høytaler? Har noen av dere spillelister til fødselen?
   
 2. Reiret Flørter med forumet Julibarna 2019

  tror egentlig jeg bare vil ha det stille rundt meg, men mulig jeg tar med en høyttaler eller noe i bilen i tilfelle, så kan pappaen løpe å hente den om det ikke fins noe der. Ikke noe mer irriterende enn dårlig lyd om man hører på musikk:hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 3. Monkeybaby Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Jordmoren vi møtte på fødselsforberedende kurs på AHUS oppfordret til å ha musikk, så jeg har pakket ned en liten høytaler. Om jeg kommer til å bruke den vet jeg ikke.
   
  • Liker Liker x 1
 4. alwas Glad i forumet Julibarna 2019

  Her på sykehuset har de anlegg på fødestua. Brukte ikke musikk sist, men når fødselen startet for tidlig denne gangen i uke 22 satt de på musikk og lot meg puste lystgass mens de stakk meg med nåler før jeg ble sendt med ambulansefly til Trondheim.

  Det var egentlig ganske fint med musikken. Ble litt borte med lystgassen, men kom tilbake til musikken innemellom og det var greit å fokusere på noe annet:) Tror jeg vil prøve under fødselen også. Det positive er jo at det overdøver skrik og banning så ikke alle andre på barsel hører på:hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 5. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Junibarna 2019 Julibarna 2019

  Mange som opplever det fint i forhold til fokus :) Ikke prøvd selv da, hadde styrtfødsel sist og var ikke lenge på fødestua, og det blir det sikkert ikke nå heller :)
   
 6. Hadde det med når eg fekk fyrste, men ikkje med dei to andre. Eg personleg følte det var lite vits, men vi er alle forskjellige :)
   

Del denne siden