Modningsrier

En tråd i 'Oktober 2021' startet av Starflower, 27 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021♡

  Tror jeg har hatt en del modningsrier i dag! Det kjentes ut som moderate mensensmerter, litt som en kynner, bare med mensensmerter i tillegg også varte det lenger og kom og gikk hele morgenen. Våknet av det i natt også. Så bråvåknet jeg til et dunk og påfallende gråt i dag tidlig sa samboeren hadde hentet ettåringen opp i vår seng, så hadde hun sovnet inntil meg, men våknet når han hadde gått på do. Mens han var borte hadde hun klart å krype bort til kanten på hans side og falle ned mellom senga og veggen (er smalt der). Hun hadde sikkert prøvd å reise seg etter veggen også hadde det vært for langt mellom. Hadde helt sinnssyk panikk, men det gikk heldigvis bra! Etter det hadde jeg mange kynnereog medfølgende mensensmerter som var litt vondere enn kynnerne. Begynte å lure på om det faktisk var rier, men da jeg først tok til meg å åpna rietelleren så kom det ikke flere. Bare litt svakere mensensmerter som kom i små tak som bare varte i 10-15 sekunder og ikke tok seg opp på en måte. Har hatt det litt av og på resten av dagen, men ikke like sterkt eller hyppig, mer som en «kanskje jeg får mensen i morgen» følelse. Jeg konkluderte dermed med at det er det som må være modningsrier. Eneste var at jeg syntes smertene varte så lenge hver gang. Da jeg først åpnet rietelleren (det tok litt tid å finne appen) så varte det videre i 40 sekunder. Hadde sikkert vart like lenge før jeg fikk slått den på. Er det ikke det litt for lenge for noe som helst?

  Har kjent litt mer nedpress og vondt i symfysen i dag. Var på vekstkontroll også som viste at hodet var kommet seg ganske langt ned (han måtte forbi symfysen med den proben for å se liksom). Så jeg føler egentlig på meg at fødselen begynner å nærme seg litt. Jeg kan ta fullstendig feil da :hilarious:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
  • Optimistisk Optimistisk x 3
  • Kreativ Kreativ x 1
 2. Soha Blir kjent med forumet

  Oi så spennende, noe er tydeligvis på gang! Jeg kan ikke svare ang riene, er førstegangsfødene og hadde nok lurt på det samme selv, men det høres jo virkelig ut som det kan være rett rundt hjørnet nå:happy: masse lykke til:love7
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. NutteputtVenter#3♥️ Gift med forumet ♡Julekulene 2021♡ Desemberlykke 2018 Januarlykke 2019

  Sniker fra desember; hvordan går det med deg i dag?
   

Del denne siden