Veldig enkelt egentlig , men tar litt tid da :
Dobbeltpanert kyllingsnadder
400-750 gr kyllingilet
Mel
2-4 egg
Vann
Sesamfrø
Cornflakes
Pepper
Salt
Paprika pulver
Chilli pulver
Kutt opp kyllingfileten i biter
Ta en pose og putt 3-6 ss mel oppi, salt,pepper, paprika pulver og chilli pulver
Putt den oppkuttede kyllingen oppi og rist så melet kommer godt å på kyllingen.
Ta en skål med vispa egg 2-4 stk og noen 2-4 skjeer vann.
Dypp kyllingen i bollen med egg.
Ta en skål og knus 3-5 never cornflakes, 3-5 ss mel, og rikelig med sesamfrø.
Rull kyllingen i denne blandingen.
Stek kyllingbitene på begge sider i stekepanna med smør eller olje.
Tar ca 40 min, da de må stekes i flere omganger.
Legg de i en ildfast form , putt alt i ovnen på 200 gr i ca 10 min.
Serveres med en frisk salat og dip
Dip:
1 boks rømme med 3-4 skjeer sweet chilli saus