Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Vi kaster veldig lite mat. Har en samboer som spiser godt til middag så ikke ofte det er rester i hus.... Men i tilfelle spares det og spises stort sett opp
Nå er vi flink til å beregne slik at vi sjeldent har rester, men om vi først har det så setter jeg i kjøleskap om jeg vet vi kommer til å spise det opp neste dag (mulig dagen etter også, spørs hva det er for noe), ellers så fryser jeg det ned.
Kjem veldig an på kva det er vi har til middag og kor mykje som er igjen. Som regel er det veldig lite mat igjen og da går det i søppla.
Om det er poteter kan det fint ligga eit par dagar før me lagar pytt i panne.
Men er generelt veldig kresen på rester og mat. Ete ikkje salami om den har vore i kjøleskapet meir enn 1 veka åpen osv.