Middagsrester

Vi kaster veldig lite mat. Har en samboer som spiser godt til middag så ikke ofte det er rester i hus.... Men i tilfelle spares det og spises stort sett opp:-)
 
Nå er vi flink til å beregne slik at vi sjeldent har rester, men om vi først har det så setter jeg i kjøleskap om jeg vet vi kommer til å spise det opp neste dag (mulig dagen etter også, spørs hva det er for noe), ellers så fryser jeg det ned.
 
Tar som regel vare på det og så kastes d etter 1-2 dager :/

Samme her. Så sant det ikke er gryterett eller pizza til å varme opp igjen, er jeg så kresen når det gjelder rester :p

Prøver å skjerpe oss da ved å feks ikke lage for mye mat :-)
 
Kjem veldig an på kva det er vi har til middag og kor mykje som er igjen. Som regel er det veldig lite mat igjen og da går det i søppla.
Om det er poteter kan det fint ligga eit par dagar før me lagar pytt i panne.
Men er generelt veldig kresen på rester og mat. Ete ikkje salami om den har vore i kjøleskapet meir enn 1 veka åpen osv.
 
Back
Topp