Billige middager=lage mest mulig fra bunnen av. Selv om det høres billig ut med diverse poser, glass, ferdigpizza og andre ferdigprodukter blir det stort sett alltid billigere, (bedre..), og sunnere å lage det selv.
-Grøt av geisha-ris (7-8 kr per porsjon)
-Blomkålsuppe - http://www.klikk.no/mat/spise/article707852.ece (ca 20,- per porsjon)
-Pizza - http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pizza-og-pai/8569.cms?pizza-med-kjottdeig , ca 20,- per porsjon om kjøttdeigen koster 40,-..(vi er 2 voksne og en 2åring, så vi bruker å dele deigen og fyllet i 2, halvsteke den ene bunnen å hive det i frysen så vi får 2 middager.
-Fiskeboller i karrisaus med potet og kokte gulrøtter/råkost. kanskje 10-20,- per porsjon om du kjøper boksfiskekaker, litt dyrere om du kjøper ferske som det faktisk er fisk i...
-Kjøp sei på tilbud å lag egne fiskekaker.MMM. Du får bra mange middager for 1kg sei til 40kr/kg.
Cluet er å lage mest mulig fra bunnen av med råvarer som ikke er svindyre. Også hjelper det veldig på å lage større batcher så man kan legge i fryseren. Det er enkelt å ta opp halvferdig mat til neste middag, og i tillegg så får man brukt opp mest mulig av ingrediensene man har kjøpt istedet for at det skal stå å blir dårlig og kastet..