Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tror jeg er trøtt og sliten.. Leste pølse i brunost. haha.. Kunne ikke skjønne det med brunosten så måtte lese det et par ganger før jeg så at det faktisk sto brunsausPølse i brunsaus med potet og grønnsaker her.
♡ Venter en overraskelse 4 Desember 2014 ♡
Taster på appen
Pastagrateng... Pasta, brokkoli, skinke, en boks fløte, pepper og ost på toppen inn i ovnen smake bedre med bacon men syns jenta mi på 1 e litt liten til å spise bacon
Sent from my iPad using BV Forum
Oi så bra da ingen her i huset er overbegeistret for fisk, så det blir mye fiskepinner/fiskekaker og slikt, men har som regel laks/ørret en gang i uken. Har i tillegg en mann som hevder at fisk er fisk og kjøtt er mat, ikke akkurat det beste forbildet for gutteneJa er stor fornøyd med det!
Jeg likte ikke fisk når han var baby, men så var han så mye syk at jeg fant ut å prøve å fisk 5 dager i uken i steden for kjøtt i en periode, og nå elsker vi det begge 2
Har du mer nøyaktig oppskrift på dette? Hørtes helt himmelsk ut!
Her blir det middagspølse og rotmos idag. Det er kjedelig, vått vær ute, og da passer det fint med litt varm og enkel mat.
Tusen takk! Dette blir søndagsmiddag hos ossHar ikke følgt noen oppskrift, men skal prøve å forklare så godt jeg kan
* 2 bokser lett cremé fraice
* 2 epler. Kuttet opp i biter
* 1 boks ananas (saften også)
* Kyllingfilet (Så mye en trenger til familien)
Litt krydderblanding på kyllingfileen og bland alt dette i ein ildfast form og sett den i stekeovnen på 225 grader i ca 1-1/2 time.
Jeg hadde også litt karri på toppen.
Og ris til tilbehør.
Håper det faller i smak Her hos oss ble det veldig populært
Tusen takk! Dette blir søndagsmiddag hos oss
Har ikke følgt noen oppskrift, men skal prøve å forklare så godt jeg kan
* 2 bokser lett cremé fraice
* 2 epler. Kuttet opp i biter
* 1 boks ananas (saften også)
* Kyllingfilet (Så mye en trenger til familien)
Litt krydderblanding på kyllingfileen og bland alt dette i ein ildfast form og sett den i stekeovnen på 225 grader i ca 1-1/2 time.
Jeg hadde også litt karri på toppen.
Og ris til tilbehør.
Håper det faller i smak Her hos oss ble det veldig populært
Åh det er så godt! Bruker å lage to store kjeler for å fryse ned i porsjoner, men vi spiser opp nesten alt før det kommer i fryseren!!!Lapskaus idag Enkelt og godt
Jeg legger de hele eller halve i formen Men det går nok helt sikkert fint å dele de i biter også!!Skjærer du kyllingfileeten i biter eller steker du de hele? Skal prøve denne i morgen
28.12.14 <3
Taco hos oss i dag
Sent from my iPhone using BV Forum