Haha, jeg har dilla på makrell i tomat for tiden. Kjøper pakke med 6 små beger (1 hver dag) og har det på rugsprø med litt majones, eller aller helst: ristet landbrød med smør. Jeg kan ikke få sagt hvor godt jeg synes at det er
Tidligere under covid bakte jeg en del, da hadde jeg ferske, varme rundstykker til lunsj lenge. Kan anbefale denne:
https://trinesmatblogg.no/recipe/eltefritt-grovt-langpannebrod/ dessverre blir det ikke brie og spekeskinke på en stund, men de er kjempegode. Hva med brunost, Jarlsberg og paprika eller gulost, skinke og ruccola? De kan fryses ned og varmes opp fra kald ovn på 200 grader varmluft ca 15 min.
Omelett/kokt egg? Eggerøre anbefales veldig mot kvalme.
Det ble brødmatsforslag fra meg, men jeg tåler lite melk/youghurt og gidder ikke å lage noe fancy bare for å få i meg nødvendig næring…
Tortilla med skinke, kremost, avo og pepper, som nevnt ovenfor er også skikkelig digg.