Matlyst

En tråd i 'November 2020' startet av Mulholland, 15 Aug 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mulholland Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Vet dette er veldig individuelt, men har dere følt at dere begynner å ha litt dårligere matlyst igjen? Jeg er snart i uke 28 og har merket at jeg blir fort mett og ikke så sulten mellom måltidene (jeg spiser mellom måltidene uansett, men da merker jeg at jeg må ta litt lengre intervaller mellom hvert måltid).
   
  • Enig Enig x 2
  • Liker Liker x 1
 2. Ellakove Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Enig! Eg kan gå ganske lenge mellom måltidene uten å bli sulten, og eg blir veldig fort mett. Den einaste tia på døgne eg virkelig kjenne på sult, er om morgonen. Etter det så må eg bli «minna på» å eta.
   
  • Enig Enig x 3
  • Liker Liker x 1
 3. MaTe Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Samme her, 28+6
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 4. abrakad Forelsket i forumet

  hahaha motsatt her, fæler jeg ikke gjør ikke annet enn å spise :joyful:
  Prøver å holde det sunt, meeeen :smiley-ashamed005
   
  • Enig Enig x 1
  • Morsom Morsom x 1
 5. Smilerynke Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Samme for meg, kan gå leeenge uten å spise, spesielt på jobb, fordi jeg rett og slett glemmer det. Har jo ikke matlyst og blir ikke sulten lenger. Plutselig har det gått litt for mange timer før jeg kommer på at jeg må spise.
   
 6. Klukk Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Både og. Skal ikke mye til for at jeg blir mett, men blir relativt fort sulten igjen og. Og når jeg først blir sulten så må jeg ha mat med en gang! Ellers blir jeg skikkelig kvalm og spyr gjerne etter jeg har spist :hungover:
   
 7. Susn87 Andre møte med forumet

  Har hatt rimelig dårlig matlyst en stund ja (i hvertfall den siste 1,5 mnd), er uke 28 i dag:happy8Klarer heller ikke spise så mye om gangen, når jeg spiser.
  Var hos JM i går, og fikk vite at det er pga magemusklene holder magen så godt inne, at det blir veldig lite plass til magesekken:smiley-ashamed004 I tillegg ligger han med hodet ned, og trykker rumpa opp/ut mot høyre, som gjør passasjen videre veldig trang:rolleyes:
  Prøver allikevel å fylle på med frukt, grønt og mandler i mellom måltidene:)
   

Del denne siden