Mat

En tråd i 'Februar 2019' startet av Tobarnsmor2, 8 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tobarnsmor2 Betatt av forumet Septemberlykke 2016 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Når tenker dere å starte med mat i tillegg til melk? Mi er passert 4mnd, men tenker å fullamme litt til da hun er så fornøyd med melka :)
   
 2. MadeleineXX Glad i forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Vi tenker å begynne nå snart. Vår er 5 mnd om to uker. Han viser stor interesse for mat når vi spiser og så ønsker vi å se om litt grøt til kvelds etterhvert kan bidra til at han sover litt lenger om natten. Vi fullammer også. :)
   
 3. Spinnelill Elsker forumet JuniJubel2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Vi starta med litt smaksprøver til lillegutt rett etter han ble 4 mnd, men han får endel morsmelkerstatning også. Nå er han snart 5 mnd og er fortsatt bare på små smaksprøver. Virker ikke som han er interessert i noe mer for øyeblikket, så da får vi bare smøre oss med tålmodighet vi voksne, som gjerne vil gi han alt mulig med en gang :p
   
 4. Reana Gift med forumet Himmelbarn ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Vi skal begynne så fort snuppa er 4 mnd siden hun bare får mme :)
   
 5. VimsenM Flørter med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Mini vert 4 måneder i slutten av denne måneden, så då tenke me å begynne med smaksprøver. Fullammer og mini er i grunnen nøgd.

  Vert iallfall spennende å prøve det ut for første gang :joyful:
   
 6. Er hun fornøyd så hadde jeg ventet, vi startet rundt 4mndr med første, hun fikk mme, med yngste begynte vi rundt 5mndr, men jeg ammet til hun var 6mndr :)
   
 7. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hu har vist så stor interesse for mat fra hu va 3 mnd så hu fekk begynne med smaksprøver når hu va 4 mnd. Storesøster viste ingen interesse og fekk først når hu va 6 mnd. :)
   
 8. Reana Gift med forumet Himmelbarn ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Nå har vi prøvd grøt for andre gang og det er veldig poppis! Så langt ingen problem med magen så håper det fortsetter sånn :)
   
 9. Moderator Astrid Gift med forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Å, syns det var så spennende med det første møtet med noe annet enn melk! ♥
  Blir det mye grimaser og søl? :p
   
 10. Pardon97 Betatt av forumet VIP

  Jeg begynte for 2 uker sider med smaksprøver (isbit størrelse) Er genialt å bruke isbit boks til å lage ulike smaker i, frys det ned og ta ut bit for bit! Han er nettopp fylt 5 mnd og trives veldig godt med å smake på noe annet enn brystmelk. Men fullammer fram til 6 mnd :) Så han smaker på mat rett etter amming ;)
   

Del denne siden