Mat

Bkno0730172

Betatt av forumet
Kan vi spise alt av pålegg, som jordbærsyltetøy, leverpostei, baguettesalater.... Bortsett fra spekeskinke?

Og alt av middag bortsett fra rått kjøtt?
Alt av krydder også?

:-)
 
Av pålegg holder jeg meg borte fra all spekemat (salami, ulike spekepølser, spekeskinke), myke oster, roastbeef...

Middag; rått kjøtt og er nøye med hygiene.. er jo endel fisk man heller ikke bør spise... pleier å søke opp når jeg er usikker... se på matportalen.no (spesielle grupper)
 
Leste i dag de advarer gravide mot å spise Oslo-fisken... Aftenposten.
 
Dumt spørsmål, men er det lokal fisk, eller en spesiell produsent/merke?
Helst den du har fisket selv og Evt resturanter kanskje? Fisken har vært forurenset en stund, men nå
Går de ut med advarsel. Tviler på den du finner i butikken er fra oslofjorden altså...
 
Helst den du har fisket selv og Evt resturanter kanskje? Fisken har vært forurenset en stund, men nå
Går de ut med advarsel. Tviler på den du finner i butikken er fra oslofjorden altså...
Altså, lokalfisk. Fra fjorden og ferskvann.
 
Jeg pleier å sjekke matportalen om jeg er usikker, men alt du skriver kan vi spise, ja. :) Fårepølse/salami regnes som spekemat.


Sent from my iPhone using BV Forum
 
Back
Topp