Mat til dåpen

Firevakreskatter

Forumet er livet
Januarhula 2014
Februarbarna 2020
Marsboere 2020
Er det noen kloke og matglade her inne som har gode mattips til dåpen? Vi blir ca 15 personer, hvor noen har cøliaki.
 
Koldtbord? Da er det alltid noe for enhver smak ☺
 
Koldtbord er supert! Vi bestilte, ble vel nesten 3000 kr for 15 stk :) det var så deilig å slippe å lage maten selv :p
 
Koldtbord er jo genialt når det er div hensyn som man må ta. Det er noe for de aller fleste der.
 
Vi hadde koldtbord/tapas som vi lagde selv (eller gjestene tok med en rett hver, men jeg planla og kjøpte inn). Fikk veldig (!) mye skryt for et variert bord med noe for alle! :) Vi hadde følgende retter:
- Ostefat (manchego, krydderost, brie, camembert, babybell, valnøtter i honning, druer og diverse kjeks)
- Spekemat (med flatbrød, konfiterte tomater og melon som tilbehør)
- Røykalaks og eggerøre
- Potetsalat
- Foccacia
- Aioli
- Laks i lefse
- Spanske kjøttboller og tomatsaus
- Karbonader med stekt løk og loff til
- Grønn salat
- Pastasalat
- Saltbakte poteter
- Baconsurrede dadler
- Pølser til barna

Vi fikk ALTFOR mye mat da, så hadde ikke laga så store porsjoner neste gang :)
 
Vi hadde koldtbord/tapas som vi lagde selv (eller gjestene tok med en rett hver, men jeg planla og kjøpte inn). Fikk veldig (!) mye skryt for et variert bord med noe for alle! :) Vi hadde følgende retter:
- Ostefat (manchego, krydderost, brie, camembert, babybell, valnøtter i honning, druer og diverse kjeks)
- Spekemat (med flatbrød, konfiterte tomater og melon som tilbehør)
- Røykalaks og eggerøre
- Potetsalat
- Foccacia
- Aioli
- Laks i lefse
- Spanske kjøttboller og tomatsaus
- Karbonader med stekt løk og loff til
- Grønn salat
- Pastasalat
- Saltbakte poteter
- Baconsurrede dadler
- Pølser til barna

Vi fikk ALTFOR mye mat da, så hadde ikke laga så store porsjoner neste gang :)

Oi, det hørtes GODT ut! Men litt for tidkrevende siden vi har to små på under 20 mnd som er syke (er det ikke typisk..). Hadde selvlaget tapas på 30 årsdagen, veldig godt, tidkrevende og alfor mye mat ;)

Tror vi går for fransk lammegryte. Er jo høst og lammesesong :) Lager den dagen før og setter den i varm ovn før vi drar til kirka.
 
Back
Topp