Er det noen kloke og matglade her inne som har gode mattips til dåpen? Vi blir ca 15 personer, hvor noen har cøliaki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vi hadde koldtbord/tapas som vi lagde selv (eller gjestene tok med en rett hver, men jeg planla og kjøpte inn). Fikk veldig (!) mye skryt for et variert bord med noe for alle! Vi hadde følgende retter:
- Ostefat (manchego, krydderost, brie, camembert, babybell, valnøtter i honning, druer og diverse kjeks)
- Spekemat (med flatbrød, konfiterte tomater og melon som tilbehør)
- Røykalaks og eggerøre
- Potetsalat
- Foccacia
- Aioli
- Laks i lefse
- Spanske kjøttboller og tomatsaus
- Karbonader med stekt løk og loff til
- Grønn salat
- Pastasalat
- Saltbakte poteter
- Baconsurrede dadler
- Pølser til barna
Vi fikk ALTFOR mye mat da, så hadde ikke laga så store porsjoner neste gang