Jeg har ei frøken på 4mnd/ 18 uker.
Hun har b12 mangel og har måtte få b12 injeksjon. Fikk råd fra barnelege om å starte å introdusere mat for at hun skal kunne få b12 gjennom maten.
Ser at b12 kun finnes i kjøttprodukter, fisk etc. Er det greit å introdusere kjøtt for henne så tidlig? Eller er det kun grøt/ grønnsaker hun kan få. Skal selvsagt introdusere dette forsiktig, men er nysgjerrig på om man må vente med kjøtt.
Hun har b12 mangel og har måtte få b12 injeksjon. Fikk råd fra barnelege om å starte å introdusere mat for at hun skal kunne få b12 gjennom maten.
Ser at b12 kun finnes i kjøttprodukter, fisk etc. Er det greit å introdusere kjøtt for henne så tidlig? Eller er det kun grøt/ grønnsaker hun kan få. Skal selvsagt introdusere dette forsiktig, men er nysgjerrig på om man må vente med kjøtt.