Med to tette kolikkunger så har jeg ikke kunnet la ungen styre hva jeg skal lage til mat, da hadde jeg aldri kunnet spise noe digg. Jeg hadde tatt ungen i bæresele og lagd tapas. Utrolig enkelt.
Finhakk chili og hvitløk i olivenolje og ha over ukokt scampi i en ildfast form.la de nesten dekkes. Sett inn på grill i komfyren til alle scampiene har blitt rosa.
For å spare tid, kjøp deilig brød.
For å spare tid, kjøp majones, bland inn litt hvitt pepper, sitrondråper og hvitløk.
Kjøp ferdig kyllingvinger og krydre ekstra med litt kyllingkrydder og sitronpepper.
Skjær poteter i båter og krydre med urtegård og maldonsalt. Om du vil skjære opp dette noen timer før de skal i ovnen så putter du det i en brødpose med olje og krydder i. Vent med saltet til de skal i ovnen fordi salt trekker fuktigheten ut av potetene.
Kjøp chorizo og legg i en ildfast form med olivenolje og rødvin og stek i ovnen samtidig med scampi.
Lag en salat med f eks minileaf, agurk, minitomater og fetaost. Bruk en cremet balsamico som dressing.
Ferdig. Trenger ikke gjøre det mer avansert enn dette og det er super digg.