Mat i dåp

Vi hadde en veldig god lapskaus. Bunnpris Gourmet ved svigers lager på bestilling. :)
 
Vi hadde det ute på resturant.
 
Til første hadde vi hjemmelagde rundstykker med godt pålegg ( var bare 8 stk), denne gangen lager mamma og stefaren min koldtbord med en varmrett til.
 
Første hadde vi koldtbord, som vi laget selv. Regner med vi kommer til å gå for det neste gang også. Synes det er enkelt også finner stort sett alle noe de liker eller tåler :)
Ja. Vi skal tilpasse en som ikke tåler krydder, (pepper etc, urter går til en vis grad greit) og vegetarianer og en som ikke tåler kylling. Og seks unger. Koldtbord er fint
 
Første: lagde koldtbord selv +all dessert og kaker.
Andre: hadde det på hotell og fikk kalvestek/m tilbehør :)
 
Koldtbord. Mammaen min er kokk:)
 
Vi hadde karbonadesmørbrød. hadde dår på en hverdag ;) En kveld. Neste gang blir det nok karbonader og spekemat.
 
Back
Topp