Maigaard koronatid Mai 2020

En tråd i 'Vi som har prøvd lenge (over 1 år)' startet av Mis.A., 12 Mai 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Mis.A. Andre møte med forumet

  Hei.
  38 år. Første ivf forsøk ifjor på riksen, 6 fine blastocyster, alle på styrt syklus utenom en på naturlig syklus. Aldri vært gravid, aldri positiv hcg. Frisk fra før både jeg og mannen min.
  Tenker på assisted hatching og maigaard i aarhus. Kan man reise nå i koronatider? Noen som har planer om reise dit eller vært i kontakt med dem ?
   
 2. Vintermor123 Andre møte med forumet

  Hei! Vi hører til på Maigaard. Skal ned for ferskforsøk i juni. Vi får et dokument som vi skal vise fram ved innreise, så det er visst null stress. Endel hoteller som er stengt nå, men de åpner sannsynligvis i løpet av juni:) Jeg er 42 år, forresten. Bare å spørre hvis du lurer på noe.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Mis.A. Andre møte med forumet


  Takk! Jeg skal forhåpentligvis reise dit i juli, har tatt ut ferie for dette, for jeg får hverken fri eller permisjon heller. Hvordan vet du akkurat hvilken dag du skal bestille hotell, for det må jo bli i siste liten med tanke på ultralydkontroller hos gynekolog her.
   
 4. Vintermor123 Andre møte med forumet

  Hei igjen! Det er andre gang jeg skal ha ferskforsøk på Maigaard, så jeg har regnet meg fram til at det det blir egguttak på dag 13 i syklusen, som jeg hadde første gang. Jeg har såkalt kort protokoll, så det er ganske oversiktelig. Har booket flybilletter gjennom SAS til KBH. De kan endres mot gebyr. Har også bestilt hotell (Scandic, gjennom Scandic Friends) og det kan avbestilles uten gebyr. Vi tar toget fra Kastrup til Århus. Det går cirka ett tog i timen. Selv om det tar over 3 timer, er det en ganske fin tur.
  Fikk du bare ett forsøk på Riksen? Vi prøvde ikke engang, pga alder. De er forøvrig helt supre på Maigaard. Men det viktigste er jo utfallet. Jeg ble gravid på 2.fryseegg, men det endte med en MA i uke 10, dessverre.
   
 5. Mis.A. Andre møte med forumet

  Tusen takk for oversiktlig svar.
  Jeg brukte bare ett forsøk på riksen men hadde dårlig opplevelse og ønsker ikke å kaste bort mere tid.
  Jeg skal ned til aarhus i juni/juli. Leit å høre om MA men jeg håper det ordner seg til slutt for oss alle som er i denne situasjonen.
   

Del denne siden