lysvåken igjen, like etter legging

En tråd i 'September 2016' startet av Elisaflisa, 24 Apr 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Elisaflisa Blir kjent med forumet

  Har en sønn på 7 mnd som legger seg rundt kl 19:00 på kvelden. Han sovner ganske greit, men så går det typ 20 min så er han lysvåken, og vi må gjennom hele prosessen for å få han i søvn igjen. Samboeren min og jeg pleier å bysse han i søvn for vi løfter han over i senga. Jeg føler det går bedre når samboeren min legger han, han lukter meg sikkert for ammer noe ennå. Noen ganger finner han søvnen selv også, i senga si.
  Men, så går disse 20 min igjen da før han er lysvåken... Noen som har noen tips ? :)
   
 2. Evette Gift med forumet

  Tar det lang tid før han sovner igjen? Og hvor mange dubber tar han tidligere på dag? Det høres nesten ut som han har en siste dubb før leggetid [emoji14]
   
  • Liker Liker x 1
 3. Everlasting Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Er han lysvåken med en gang han våkner? Eller gråter han når han våkner? Vet at sånne ting kan være en fase. Det skjer mye i denne perioden. Men hvis han våkner til fast tid, kan det være en idé å gå inn til han rett før oppvåkningen og være klar til å roe ned før han kvikner skikkelig til?
   
  • Liker Liker x 1
 4. Elisaflisa Blir kjent med forumet


  Det kan ta litt tid før han sovner igjen ja :/ Han har litt verre for å sovne på runde to. Han har to dupper på dagen, en tidlig formiddag, og en i to tida. Helt enig, akkurat som han han har en siste dupp før han legger seg for kvelden ja - gleder meg til han sovner godt for resten av kvelden :D
   
 5. Elisaflisa Blir kjent med forumet

  Han blir med ett lysvåken, men det tar litt tid før han begynne å gråte. Jeg har prøvd å vært ved senga når han våkner etter duppen, men da er han litt uthvilt og det tar litt ekstra tid før han sovner igjen. Regner med det bare er en fase som går over, det har vært slikt siden vi begynte å legge han til fast tid for 2 mnd siden :O
   
 6. Evette Gift med forumet

  Har du prøvd å legge han i 4-5 tiden for en dubb? Han her må ha 3 dubber og den siste blir rundt den tiden.
   
 7. Elisaflisa Blir kjent med forumet


  Nei, han er gjerne våken fra rundt tre, til han legger seg i seks, syvtiden - så kanskje jeg skal legge inn et lite kvarter eller noe imellom der med litt søvn ! Takk for tips :) :)
   
  • Liker Liker x 1
 8. SensommerSpire Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Må bare kommentere at vi måtte over på 2 dupper da vår ble 6mnd. Ellers fikk vi oppvåkninger utover kveld og vanskelig å legge.:)

  Har han hatt 2 dupper lenge? Hvis ikke kanskje han er inn i 3dupp-rytme.

  Det er ikke magevondt eller tenner? Når vår gjør slikt nå så er det alltid luft som må ut. Noen ganger sitter rapen skikkelig godt og han sovner når vi løfter han opp, også sover han en liten stund til før han våkner og må opp igjen. Men når rapen kommer sover han godt videre :)
   
 9. Elisaflisa Blir kjent med forumet


  Tusen takk for svar, har lagt inn en ekstra dupp nå i ettermiddag så blir spennende å se om det hjelper :) Han har fått 2 tenner, så det kan være dette sammen med masse inntrykk ila dagen for en liten en :)
   
 10. Arya31 Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Hun her våkner også på kvelden ca 45 min etter innsovning. Sovner lett igjen og så våken igjen etter en time. Våkner gjerne en gang til før jeg legger meg i 23-tiden. Hun har alltid vært sånn, så vet ikke om det er en fase. Men det er vanlig har jeg lest. Vi voksne våkner også om natten, men sovner lett igjen før vi er ordentlig våkne. Babyer har ikke den evnen ennå og må hjelpes i søvn.

  Etter at de har sovnet går de inn i en tung søvn, deretter lett søvn etter ca 30-45min. Da våkner de gjerne når de er så små. Noen babyer sover gjennom natten, men vil ikke si at det er normalen :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. 87'modell Forumet er livet


  Amme i søvn og ligg der med ham til han sover tungt. Det går over. ;)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden